Barretes de coco cobertes xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Tant si són per esmorzar, per després d'entrenar o per portar per picar entre hores, aquest snack fet amb farina d'oli de coco i banyat en xocolata està per llepar-se els dits.

  • Racions:
    10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

320 ml de llet de coco de llauna*
200 g de farina de

Elaboració

Poseu la llauna de llet de coco a la nevera fins que no sigui el moment de fer-la servir. Llavors, obriu-la amb cura, sense sacsejar, i traieu tota la part sòlida amb cura. Reserveu la resta de l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat