Barretes energètiques antioxidants i sense sucre

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Quantes vegades has pensat que t'agradaria tenir una opció saludable com a snack? Aqueste barretes són ideals, ja que estan plenes de proteïnes, vitamines, greixos saludables, substàncies antioxidants i sense sucre afegit.

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 1 T de llavors de sèsam crues
  • ¼ T – 40 g de llavors de cànem pelades (salut viva)
  • ¼ T – 30 g de baies de goji (salut viva)
  • ½ T de llavors de carbassa
  • 1 T – 150 g d’orellanes
  • 1/3 T de mantega de coco (salut viva)
  • 1 c de vainilla en pols (salut viva)
  • ½ T – 50 g de móres blanques (salut viva)
  • 1/3 T de suc de taronja
  • La pela d’una taronja
  • La pela d’una llimona
  • 2 C de nibs de cacau (salut viva)
  • Una mica de sal

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Barretes energètiques antioxidants i sense sucre

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Quantes vegades has pensat que t'agradaria tenir una opció saludable com a snack? Aqueste barretes són ideals, ja que estan plenes de proteïnes, vitamines, greixos saludables, substàncies antioxidants i sense sucre afegit.


Ingredients

  • 1 T de llavors de sèsam crues
  • ¼ T - 40 g de llavors de cànem pelades (salut viva)
  • ¼ T - 30 g de baies de goji (salut viva)
  • ½ T de llavors de carbassa
  • 1 T - 150 g d'orellanes
  • 1/3 T de mantega de coco (salut viva)
  • 1 c de vainilla en pols (salut viva)
  • ½ T - 50 g de móres blanques (salut viva)
  • 1/3 T de suc de taronja
  • La pela d'una taronja
  • La pela d'una llimona
  • 2 C de nibs de cacau (salut viva)
  • Una mica de sal

Elaboració

  1. En una paella, torra lleugerament les llavors de carbassa i les de sèsam (per separat).
  2. En el processador d'aliments o similar, tritura les orellanes, la vainilla, el suc de taronja i la mica de sal. (Podries deixar en remull les orellanes en el suc un parell d'hores perquè estiguin més toves i siguin més fàcils de triturar).
  3. Afegeix el sèsam i les closques. Tritura una mica.
  4. Afegeix les llavors de carbassa, les móres i les baies de goji. Tritura fins que les llavors de carbassa es parteixin en dos.
  5. Retira del robot i posa en un bol. Afegeix els nibs de cacau i la mantega de coco fosa. Amb l'ajuda d'una cullera de fusta, barreja molt bé perquè tot s'impregni de mantega de coco.
  6. Folra un motlle amb paper d'enfornar (jo he utilitzat un motlle metàl·lic per fer torró) i pressiona bé tota la massa, assegura't que queda tot ben premsat.
  7. Introdueix-lo uns 30 minuts al congelador, passada aquesta estona ja podràs retirar del motlle i tallar les barretes. Un cop tallades, conserva-les a la nevera fins que te les vulguis menjar.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. En una paella, torra lleugerament les llavors de carbassa i les de sèsam (per separat).
  2. En el processador d’aliments o similar, tritura les orellanes, la vainilla, el suc de taronja i la mica de sal. (Podries deixar en remull les orellanes en el suc un parell d’hores perquè estiguin més toves i siguin més fàcils de triturar).
  3. Afegeix el sèsam i les closques. Tritura una mica.
  4. Afegeix les llavors de carbassa, les móres i les baies de goji. Tritura fins que les llavors de carbassa es parteixin en dos.
  5. Retira del robot i posa en un bol. Afegeix els nibs de cacau i la mantega de coco fosa. Amb l’ajuda d’una cullera de fusta, barreja molt bé perquè tot s’impregni de mantega de coco.
  6. Folra un motlle amb paper d’enfornar (jo he utilitzat un motlle metàl·lic per fer torró) i pressiona bé tota la massa, assegura’t que queda tot ben premsat.
  7. Introdueix-lo uns 30 minuts al congelador, passada aquesta estona ja podràs retirar del motlle i tallar les barretes. Un cop tallades, conserva-les a la nevera fins que te les vulguis menjar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat