Barretes energètiques de quinoa

Postres, esmorzars i berenars  |  David Gasol

Vols tenir una opció saludable per a mig matí o mitja tarda? Les barretes energètiques són un snack fàcil de preparar i molt complet!

  • Racions:
    10 -12 unidades
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 2 tasses de quinoa inflada
  • 1 c.s. coco ratllat
  • 1 c.s. panses sense rentar (trossejades molt petites)
  • 4 c.s. melassa de quinoa
  • 4 c.s. de llavors de gira-sol
  • 4 c.s. de llavors de sèsam i / o carabassa
  • Ratlladura de llimona al gust

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
David Gasol

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

davidgasol.com @davidgasolnutricionista
 

Barretes energètiques de quinoa

Postres, esmorzars i berenars  |  David Gasol

  • Racions:
    10 -12 unidades
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Vols tenir una opció saludable per a mig matí o mitja tarda? Les barretes energètiques són un snack fàcil de preparar i molt complet!


Ingredients

  • 2 tasses de quinoa inflada
  • 1 c.s. coco ratllat
  • 1 c.s. panses sense rentar (trossejades molt petites)
  • 4 c.s. melassa de quinoa
  • 4 c.s. de llavors de gira-sol
  • 4 c.s. de llavors de sèsam i / o carabassa
  • Ratlladura de llimona al gust

Elaboració

  1. Rentar les llavors i torrar lleugerament (cada tipus per separat) en una paella sense oli.
  2. Col·locar la melassa en una cassola i escalfar-la (sense afegir aigua); remenant constantment amb una espàtula de fusta.
  3. Afegir els altres ingredients a foc mitjà-baix i barrejar molt bé fins a obtenir una massa compacta i amalgamada per la melassa.
  4. Abocar en un motlle prèviament pintat amb oli i aplanar bé amb l'espàtula o amb les mans humides. No més de 2 cm de gruix!
  5. Deixar que es refredi la massa o posar-la uns minuts al forn perquè quedi més cruixent. Tallar-la a la mida desitjada quan estigui freda.

David Gasol
Nutricionista especialitzat en alimentació natural i macrobiòtica.

www.davidgasol.com @davidgasolnutricionista

Elaboració

  1. Rentar les llavors i torrar lleugerament (cada tipus per separat) en una paella sense oli.
  2. Col·locar la melassa en una cassola i escalfar-la (sense afegir aigua); remenant constantment amb una espàtula de fusta.
  3. Afegir els altres ingredients a foc mitjà-baix i barrejar molt bé fins a obtenir una massa compacta i amalgamada per la melassa.
  4. Abocar en un motlle prèviament pintat amb oli i aplanar bé amb l’espàtula o amb les mans humides. No més de 2 cm de gruix!
  5. Deixar que es refredi la massa o posar-la uns minuts al forn perquè quedi més cruixent. Tallar-la a la mida desitjada quan estigui freda.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat