Batut de cogombre, menta, pinya i coco

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Aquest batut es una manera deliciosa d'alcalinitzar, depurar i nodrir les cèl·lules; i us deixarà amb un gran somriure a la cara, perquè no hi ha res com sentir que ens cuidem alhora que gaudim d'una beguda deliciosa.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 1 cogombre gros sense pelar
  • 2 rodanxes grosses de pinya ben madura (pot ser congelada)
  • 1 plàtan madur (pot ser congelat)
  • 2 branques d’api (sense fulles)
  • un bon manat de fulles de menta
  • unes fulles d’ espinacs (opcional)
  • 200 ml de beguda casolana d’ametlla o 200 ml de beguda de civada amb coco*
  • ¼ T de crema de llet de coco o llet de coco en pols (per incrementar el sabor tropical en qualsevol dels dos casos)

* Escolliu un beguda de civada certificada per una alimentació lliure de gluten y eviteu la beguda d’ametlles en cas d’al·lèrgia

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Batut de cogombre, menta, pinya i coco

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Aquest batut es una manera deliciosa d'alcalinitzar, depurar i nodrir les cèl·lules; i us deixarà amb un gran somriure a la cara, perquè no hi ha res com sentir que ens cuidem alhora que gaudim d'una beguda deliciosa.


Ingredients

  • 1 cogombre gros sense pelar
  • 2 rodanxes grosses de pinya ben madura (pot ser congelada)
  • 1 plàtan madur (pot ser congelat)
  • 2 branques d'api (sense fulles)
  • un bon manat de fulles de menta
  • unes fulles d' espinacs (opcional)
  • 200 ml de beguda casolana d'ametlla o 200 ml de beguda de civada amb coco*
  • ¼ T de crema de llet de coco o llet de coco en pols (per incrementar el sabor tropical en qualsevol dels dos casos)
* Escolliu un beguda de civada certificada per una alimentació lliure de gluten y eviteu la beguda d'ametlles en cas d'al·lèrgia

Elaboració

  1. Poseu tots els ingredients a la batedora i bateu-los fins que no quedin grumolls.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Poseu tots els ingredients a la batedora i bateu-los fins que no quedin grumolls.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat