Batut de maduixes súper antioxidant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Us proposem un snacks temptador i deliciós; a més es ràpid de fer, fàcil de digerir, amb un alt valor nutricional i no conté sucre. Un plat intel·ligent per gaudir mentre ens mantenim saludables.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 4 h de remull

Ingredients

  • 2 C de llavors de xia (remullades 4 h amb ½ T d’aigua)
  • 100 ml d’aigua de coco, llet d’ametlla casolana* o llet de civada **
  • 6 maduixots
  • 1 c de barreja de baies (opcional)
  • 1 c de llavors de goji
  • 1 c de magrana en pols (opcional)
  • ½ magrana
  • Gerds
  • Fulles de menta

* Evitar pels al·lèrgics a les ametlles

*Escolliu una beguda certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Batut de maduixes súper antioxidant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 4 h de remull

Us proposem un snacks temptador i deliciós; a més es ràpid de fer, fàcil de digerir, amb un alt valor nutricional i no conté sucre. Un plat intel·ligent per gaudir mentre ens mantenim saludables.


Ingredients

  • 2 C de llavors de xia (remullades 4 h amb ½ T d'aigua)
  • 100 ml d'aigua de coco, llet d'ametlla casolana* o llet de civada **
  • 6 maduixots
  • 1 c de barreja de baies (opcional)
  • 1 c de llavors de goji
  • 1 c de magrana en pols (opcional)
  • ½ magrana
  • Gerds
  • Fulles de menta
* Evitar pels al·lèrgics a les ametlles *Escolliu una beguda certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Elaboració

  1. Remulleu les llavors de xia com a mínim durant 4 hores en 4 vegades el seu volum; és a dir, per 2 cullerades de llavors xia, 8 d'aigua. Es poden deixar més hores, fins a 24, sempre que es mantinguin refrigerades.
  2. Poseu la xia, l'aigua de coco o llet d'ametlla o civada, els maduixots i els superaliments a la batedora; bateu fins a obtenir un batut cremós.
  3. Decoreu amb magrana, gerds i fulles de menta per arrodonir el batut i obtenir un resultat irresistible.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Remulleu les llavors de xia com a mínim durant 4 hores en 4 vegades el seu volum; és a dir, per 2 cullerades de llavors xia, 8 d’aigua. Es poden deixar més hores, fins a 24, sempre que es mantinguin refrigerades.
  2. Poseu la xia, l’aigua de coco o llet d’ametlla o civada, els maduixots i els superaliments a la batedora; bateu fins a obtenir un batut cremós.
  3. Decoreu amb magrana, gerds i fulles de menta per arrodonir el batut i obtenir un resultat irresistible.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat