Batut súper energètic

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Aquest batut és una opció molt interessant per a nens i adults que practiquen esport. Lleuger i nutritiu al mateix temps!

  • Racions:
    1 -2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 1 nit de refrigeració

Ingredients

  • 1 préssec o ½ mango
  • ½ plàtan
  • 2 c.s. de flocs de civada *
  • ½ c.s. de llavors de chía o lli mòltes
  • 1 got de llet d’ametlles sense sucre afegit
  • ½ c.p. de cúrcuma en pols
  • ½ c.p. de canyella en pols

* Escollir civada certificada per una dieta lliure de gluten

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Batut súper energètic

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    1 -2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 1 nit de refrigeració

Aquest batut és una opció molt interessant per a nens i adults que practiquen esport. Lleuger i nutritiu al mateix temps!


Ingredients

  • 1 préssec o ½ mango
  • ½ plàtan
  • 2 c.s. de flocs de civada *
  • ½ c.s. de llavors de chía o lli mòltes
  • 1 got de llet d’ametlles sense sucre afegit
  • ½ c.p. de cúrcuma en pols
  • ½ c.p. de canyella en pols
* Escollir civada certificada per una dieta lliure de gluten

Elaboració

  1. La nit abans, talleu el plàtan a rodanxes i guardeu-lo al congelador.
  2. L’endemà, tritureu tots els ingredients en una batedora fins a aconseguir un batut cremós i homogeni.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. La nit abans, talleu el plàtan a rodanxes i guardeu-lo al congelador.
  2. L’endemà, tritureu tots els ingredients en una batedora fins a aconseguir un batut cremós i homogeni.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat