Batut verd alcalinitzant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Quan prenem batuts i sucs verds, hi ha una cosa que hem de tenir molt en compte: la rotació de les fulles verdes. D'aquesta manera ens assegurem obtenir l'àmplia gamma de nutrients que ens ofereix cadascuna de les verdures.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

Unes fulles d’espinacs
Un manat de coriandre
Dos o

Elaboració

Posa a la batedora la llet vegetal, la canyella, les peres trossejades (amb o sense llavors, com prefereixis) i, finalment, les fulles verdes. Si segueixes aquest ordre, la trituració és més f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat