Batut verd alcalinitzant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Quan prenem batuts i sucs verds, hi ha una cosa que hem de tenir molt en compte: la rotació de les fulles verdes. D'aquesta manera ens assegurem obtenir l'àmplia gamma de nutrients que ens ofereix cadascuna de les verdures.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • Unes fulles d’espinacs
  • Un manat de coriandre
  • Dos o tres branques d’api
  • 3 peres
  • 250 ml de llet vegetal*
  • Una mica de canyella
  • 1 dàtil (opcional, només si vols afegir-hi un toc més dolç)

Toppings

  • Fulles de coriandre
  • Cruixent de fajol
  • Nabius negres (segons temporada)
  • Mitja magrana (segons temporada)

* Escollir una beguda vegetal sense gluten per dietes lliures de gluten

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Batut verd alcalinitzant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Quan prenem batuts i sucs verds, hi ha una cosa que hem de tenir molt en compte: la rotació de les fulles verdes. D'aquesta manera ens assegurem obtenir l'àmplia gamma de nutrients que ens ofereix cadascuna de les verdures.


Ingredients

  • Unes fulles d'espinacs
  • Un manat de coriandre
  • Dos o tres branques d'api
  • 3 peres
  • 250 ml de llet vegetal*
  • Una mica de canyella
  • 1 dàtil (opcional, només si vols afegir-hi un toc més dolç)

Toppings

  • Fulles de coriandre
  • Cruixent de fajol
  • Nabius negres (segons temporada)
  • Mitja magrana (segons temporada)
* Escollir una beguda vegetal sense gluten per dietes lliures de gluten

Elaboració

  1. Posa a la batedora la llet vegetal, la canyella, les peres trossejades (amb o sense llavors, com prefereixis) i, finalment, les fulles verdes. Si segueixes aquest ordre, la trituració és més fàcil, ja que afegint primer el líquid i després les coses més toves millora el funcionament de les fulles de la batedora. Triturar fins a obtenir un batut cremós.
  1. Posa toppings al teu gust. En aquest cas, fruita de baix índex glucèmic, fulles de coriandre (només per a grans amants d'aquesta herba aromàtica) i els cruixents de fajol, per fer-lo més semblant a un esmorzar i també per afegir-hi proteïnes i que el batut resulti més saciant.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Posa a la batedora la llet vegetal, la canyella, les peres trossejades (amb o sense llavors, com prefereixis) i, finalment, les fulles verdes. Si segueixes aquest ordre, la trituració és més fàcil, ja que afegint primer el líquid i després les coses més toves millora el funcionament de les fulles de la batedora. Triturar fins a obtenir un batut cremós.
  1. Posa toppings al teu gust. En aquest cas, fruita de baix índex glucèmic, fulles de coriandre (només per a grans amants d’aquesta herba aromàtica) i els cruixents de fajol, per fer-lo més semblant a un esmorzar i també per afegir-hi proteïnes i que el batut resulti més saciant.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat