Batut verd de plàtan i ametlles

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Aquest batut és una opció ideal per a iniciar-se en la revolució dels batuts verds.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

1 grapat d’espinacs
1 plàtan
1 got de llet de c

Elaboració

Tritureu tots els ingredients en una batedora.
Si feu servir una beina de vainilla, obriu-la amb un ganivet i traieu les llavors negres amb una cullera; afegiu-les al batut.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat