Batut de xia i baies

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Gràcies a les llavors de xia aquest batut és ric en greixos i proteïnes de la millor qualitat, és una font òptima d'àcids grassos omega-3, és alcalinitzant, molt antioxidant, ric en fibra i no té gens de sucre afegit.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

¼ T de llavors de xia
1 T d’aigua
2 T d’aigua

Elaboració

Posa les llavors de xia en remull amb 1 T d’aigua, barreja bé i deixa-les com a mínim 4 hores dins de la nevera perquè s’activin i deixin anar els seus mucílags i siguin més fàcils d’assimil…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat