Beguda casolana d’ametlles torrades

Begudes  |  Glenn Cots

Segur que alguna vegada heu provat la beguda d'ametlles, però heu provat ja la versió amb ametlles torrades? El contrast del torrat amb el dolç dels dàtils queda espectacular. Us ensenyem com preparar-la fàcilment.

  • Racions:
    800 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1 nit de remull

Ingredients

220 g d’ametlles torrades crues
800 ml d’aigua filtra

Elaboració

Poseu en remull les ametlles durant 12 hores (les podeu deixar la nit anterior en remull).
Coleu i esbandiu-les bé amb aigua.
Introduïu les ametlles, la vainilla o la canyella, els dàtils…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat