Beguda casolana d’ametlles torrades

Begudes  |  Glenn Cots

Segur que alguna vegada heu provat la beguda d'ametlles, però heu provat ja la versió amb ametlles torrades? El contrast del torrat amb el dolç dels dàtils queda espectacular. Us ensenyem com preparar-la fàcilment.

  • Racions:
    800 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1 nit de remull

Ingredients

  • 220 g d’ametlles torrades crues
  • 800 ml d’aigua filtrada
  • 2 dàtils sense os
  • 1 trosset de beina de vainilla o 1/2 culleradeta de canyella (opcional)
  • Una mica de sal

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Glenn Cots

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

glenncots.com @glenncots
 

Beguda casolana d’ametlles torrades

Begudes  |  Glenn Cots

  • Racions:
    800 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1 nit de remull

Segur que alguna vegada heu provat la beguda d'ametlles, però heu provat ja la versió amb ametlles torrades? El contrast del torrat amb el dolç dels dàtils queda espectacular. Us ensenyem com preparar-la fàcilment.


Ingredients

  • 220 g d'ametlles torrades crues
  • 800 ml d'aigua filtrada
  • 2 dàtils sense os
  • 1 trosset de beina de vainilla o 1/2 culleradeta de canyella (opcional)
  • Una mica de sal

Elaboració

  1. Poseu en remull les ametlles durant 12 hores (les podeu deixar la nit anterior en remull).
  2. Coleu i esbandiu-les bé amb aigua.
  3. Introduïu les ametlles, la vainilla o la canyella, els dàtils i l'aigua en una batedora potent i bateu durant 2-3 minuts aproximadament o fins que tot quedi ben integrat.
  4. Amb l'ajuda d'una gasa, separeu el líquid de la part sòlida.
  5. Guardeu-la en un recipient hermètic i conserveu-la a la nevera un màxim de quatre dies aproximadament.

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

www.glenncots.com @glenncots

Elaboració

  1. Poseu en remull les ametlles durant 12 hores (les podeu deixar la nit anterior en remull).
  2. Coleu i esbandiu-les bé amb aigua.
  3. Introduïu les ametlles, la vainilla o la canyella, els dàtils i l’aigua en una batedora potent i bateu durant 2-3 minuts aproximadament o fins que tot quedi ben integrat.
  4. Amb l’ajuda d’una gasa, separeu el líquid de la part sòlida.
  5. Guardeu-la en un recipient hermètic i conserveu-la a la nevera un màxim de quatre dies aproximadament.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat