Blinis de civada

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Esmorzar o berenar ideal per a tota la família. I per acompanyar-los, res millor que la deliciosa crema de cacau d'avellanes casolana.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 1 tassa (80 g) de flocs de civada *
  •  ¾ tassa (180 ml) de beguda vegetal **
  • 1 ou

* Escollir civada certificada per una dieta lliure de gluten.

** Escollir begudes vegetals sense gluten per una dieta lliure de gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Blinis de civada

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Esmorzar o berenar ideal per a tota la família. I per acompanyar-los, res millor que la deliciosa crema de cacau d'avellanes casolana.


Ingredients

  • 1 tassa (80 g) de flocs de civada *
  •  ¾ tassa (180 ml) de beguda vegetal **
  • 1 ou
* Escollir civada certificada per una dieta lliure de gluten. ** Escollir begudes vegetals sense gluten per una dieta lliure de gluten

Elaboració

  1. Escalfeu una paella a foc de mitjà amb un rajolí d’oli d’oliva verge.
  2. Tritureu tots els ingredients fins que quedi tot ben integrat en una massa semilíquida.
  3.  Aboqueu una cullerada de massa a la paella per formar un blini d’uns 5 cm de diàmetre i feu-ne tants com càpiguen a la paella. Deixeu que s’infli una mica la massa i tombeu.
  4. Retireu del foc i repetiu el procediment fins que s’acabi la massa.
  5. Els blinis es poden farcir amb el que vingui de gust o també es pot posar un plàtan a la massa i aconseguir blinis dolços que no necessiten acompanyament.
  6. Per conservar-los, poseu-los a la nevera dins d’un envàs hermètic perquè no s’assequin.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Escalfeu una paella a foc de mitjà amb un rajolí d’oli d’oliva verge.
  2. Tritureu tots els ingredients fins que quedi tot ben integrat en una massa semilíquida.
  3.  Aboqueu una cullerada de massa a la paella per formar un blini d’uns 5 cm de diàmetre i feu-ne tants com càpiguen a la paella. Deixeu que s’infli una mica la massa i tombeu.
  4. Retireu del foc i repetiu el procediment fins que s’acabi la massa.
  5. Els blinis es poden farcir amb el que vingui de gust o també es pot posar un plàtan a la massa i aconseguir blinis dolços que no necessiten acompanyament.
  6. Per conservar-los, poseu-los a la nevera dins d’un envàs hermètic perquè no s’assequin.

Els apunts de la Pilar Rodrigáñez i la Gina Estapé

  • Estan deliciosos acompanyats de fruita, cremes de fruits secs o de la Crema de cacau casolana!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat