Bol de batut verd

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Quan comença la calor, el cos demana preparacions fredes i hidratants, i una manera molt bona d’aportar nutrients a l’organisme és amb batuts verds fets de verdures crues i fruita de temporada. Són ideals per incloure més fulla verda crua a la dieta i aportar vitamines, minerals, fibra, antioxidants i altres substàncies beneficioses.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

1 grapat de fulles d’espinacs
1 grapat de fulles de

Elaboració

Tritureu-ho tot bé fins a aconseguir una textura homogènia
Serviu en un bol
Decoreu amb nabius frescs, escates de coco, ametlles i una culleradeta de pol·len.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat