Bol de batut verd

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Quan comença la calor, el cos demana preparacions fredes i hidratants, i una manera molt bona d’aportar nutrients a l’organisme és amb batuts verds fets de verdures crues i fruita de temporada. Són ideals per incloure més fulla verda crua a la dieta i aportar vitamines, minerals, fibra, antioxidants i altres substàncies beneficioses.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 1 grapat de fulles d’espinacs
  • 1 grapat de fulles de col kale
  • 1 plàtan
  • 1 grapat de nabius
  • 1 tassa de beguda d’ametlles sense sucres afegits
  • 1 cullerada de llavors de xia moltes
  • 1 culleradeta de canyella en pols.

 

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Bol de batut verd

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Quan comença la calor, el cos demana preparacions fredes i hidratants, i una manera molt bona d’aportar nutrients a l’organisme és amb batuts verds fets de verdures crues i fruita de temporada. Són ideals per incloure més fulla verda crua a la dieta i aportar vitamines, minerals, fibra, antioxidants i altres substàncies beneficioses.


Ingredients

  • 1 grapat de fulles d’espinacs
  • 1 grapat de fulles de col kale
  • 1 plàtan
  • 1 grapat de nabius
  • 1 tassa de beguda d’ametlles sense sucres afegits
  • 1 cullerada de llavors de xia moltes
  • 1 culleradeta de canyella en pols.
 

Elaboració

  1. Tritureu-ho tot bé fins a aconseguir una textura homogènia
  2. Serviu en un bol
  3. Decoreu amb nabius frescs, escates de coco, ametlles i una culleradeta de pol·len.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Tritureu-ho tot bé fins a aconseguir una textura homogènia
  2. Serviu en un bol
  3. Decoreu amb nabius frescs, escates de coco, ametlles i una culleradeta de pol·len.

Els apunts de la Gina Estapé

  • L’ideal és que hi hagi més verdura que fruita. Us proposo una bona fórmula: 2-3 verdures (que incloguin fulla verda) + 1 peça de fruita + aigua o beguda vegetal + alguna espècia o superaliment (opcional)
  • Quan prenem batuts verds és important recordar que no hem d’anar de pressa! Cal fer-ho amb consciència; un truc que ens pot ajudar és afegir-hi tòpings a sobre: fruita, fruits secs, escates de coco, pol·len… D’aquesta manera ens obligarem a mastegar, perquè –no ho hem d’oblidar– la digestió comença a la boca. Com va dir Mahatma Gandhi, “beu el teu menjar i menja la teva beguda”.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat