Bròquil i alvocat amb olives i porro

Plat principal  |  Núria Roura

No hi ha res més bonic i saludable que obrir la nevera, trobar-t’hi aliments naturals i sans i escollir què vols menjar en cada moment. Aquesta recepta et proposa aquest tipus d'alimentació intuïtiva, conscient i flexible.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 bròquil
  • ½ alvocat gran o 1 de petit
  • 1 porro
  • Base verda (canonges, espinacs, ruca o mesclum)
  • Llavors de gira-sol i carbassa
  • Olives negres
  • Cúrcuma
  • Pebre negre
  • Farigola seca
  • All negre
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva verge extra de primera pressió en fred
  • Aigua filtrada i/o alcalina

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Bròquil i alvocat amb olives i porro

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

No hi ha res més bonic i saludable que obrir la nevera, trobar-t’hi aliments naturals i sans i escollir què vols menjar en cada moment. Aquesta recepta et proposa aquest tipus d'alimentació intuïtiva, conscient i flexible.


Ingredients

  • 1 bròquil
  • ½ alvocat gran o 1 de petit
  • 1 porro
  • Base verda (canonges, espinacs, ruca o mesclum)
  • Llavors de gira-sol i carbassa
  • Olives negres
  • Cúrcuma
  • Pebre negre
  • Farigola seca
  • All negre
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred
  • Aigua filtrada i/o alcalina

Elaboració

  1. Netejar bé el bròquil i tallar a arbres petits.
  2. Netejar el porro i tallar a rodanxes fines.
  3. Posar aigua a bullir.
  4. Saltar el porro a una paella amb una mica d'oli i sal.
  5. Afegir-hi la cúrcuma, el pebre negre i la farigola i baixar el foc. Deixar 10 minuts a foc lent.
  6. Un cop l'aigua està a punt hi afegim el bròquil i deixem que bulli durant 3 minuts.
  7. Mentrestant, en un bol hi posem aigua ben freda (no de l'aixeta) i un cop han passat els 3 minuts, escorrem el bròquil i el posem dins el bol amb l'aigua freda per tallar la cocció i mantenir així tots els nutrients i vitamines.
  8. En un plat hi col·loquem la base verda que hàgim triat i li afegim el bròquil, l'alvocat tallat a làmines, daus o en forma de rosa, el porro saltat i les olives.
  9. Ho decorem amb llavors de carbassa i gira-sol i amb un all negre tallat ben petit.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Netejar bé el bròquil i tallar a arbres petits.
  2. Netejar el porro i tallar a rodanxes fines.
  3. Posar aigua a bullir.
  4. Saltar el porro a una paella amb una mica d’oli i sal.
  5. Afegir-hi la cúrcuma, el pebre negre i la farigola i baixar el foc. Deixar 10 minuts a foc lent.
  6. Un cop l’aigua està a punt hi afegim el bròquil i deixem que bulli durant 3 minuts.
  7. Mentrestant, en un bol hi posem aigua ben freda (no de l’aixeta) i un cop han passat els 3 minuts, escorrem el bròquil i el posem dins el bol amb l’aigua freda per tallar la cocció i mantenir així tots els nutrients i vitamines.
  8. En un plat hi col·loquem la base verda que hàgim triat i li afegim el bròquil, l’alvocat tallat a làmines, daus o en forma de rosa, el porro saltat i les olives.
  9. Ho decorem amb llavors de carbassa i gira-sol i amb un all negre tallat ben petit.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat