Brownie doble de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

No us podeu perdre aquest deliciós brownie apta per intolerants a la lactosa i sense gluten. Una bomba de xocolata per llepar-se'n els dits!

  • Racions:
    9
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 4 ous ecològics, a temperatura ambient
  • 80 g de farina d’ametlles
  • 20 g de farina de coco
  • 6 dàtils Medjool o 85 g d’eritritol
  • 85 g de xocolata negra del 85%
  • 25 g de ghee
  • 15 g de cacau pur en pols
  • 1 c.p. de vainilla líquida
  • Nous trossejades al gust

Per a la cobertura (opcional):

  • 1 moniato cuit al forn (260g)
  • 60 g de xocolata negra del 85%
  • 10 g de cacau pur en pols
  • 40 g de beguda vegetal d’ametlles sense sucre
  • 1 c.p. de vainilla líquida
  • Opcional: 2 dàtils Medjool

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Brownie doble de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    9
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

No us podeu perdre aquest deliciós brownie apta per intolerants a la lactosa i sense gluten. Una bomba de xocolata per llepar-se'n els dits!


Ingredients

  • 4 ous ecològics, a temperatura ambient
  • 80 g de farina d’ametlles
  • 20 g de farina de coco
  • 6 dàtils Medjool o 85 g d'eritritol
  • 85 g de xocolata negra del 85%
  • 25 g de ghee
  • 15 g de cacau pur en pols
  • 1 c.p. de vainilla líquida
  • Nous trossejades al gust

Per a la cobertura (opcional):

  • 1 moniato cuit al forn (260g)
  • 60 g de xocolata negra del 85%
  • 10 g de cacau pur en pols
  • 40 g de beguda vegetal d’ametlles sense sucre
  • 1 c.p. de vainilla líquida
  • Opcional: 2 dàtils Medjool

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Desfeu la xocolata negra i el ghee al bany maria.
  3. En un processador d’aliments, tritureu el ous amb la xocolata i el ghee desfets, la vainilla i els dàtils sense el pinyol i trossejats, fins que obtingueu una massa homogènia.
  4. Afegiu-hi la farina d’ametlles, la farina de coco i el cacau pur en pols i seguiu triturant-ho tot uns segons més.
  5. Afegiu-hi les nous trossejades i barregeu-ho bé.
  6. Unteu un motlle quadrat amb una mica d’oli o ghee i aboqueu-hi la massa.
  7. Cuineu-la al forn durant uns 30 minuts. Després, retireu el brownie i deixeu refredar abans de desemmotllar-lo.
  8. Per fer la cobertura, desfeu la xocolata negra al bany maria i poseu-la en un processador d’aliments. Afegiu-hi el moniato cuit, el cacau pur, la beguda vegetal, els dàtils i la vainilla i tritureu-ho tot fins a obtenir una crema homogènia.
  9. Unteu la cobertura per sobre del brownie i decoreu el pastís amb nous i xocolata trossejada.
  10. Talleu el brownie a quadrats i serviu-lo.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Desfeu la xocolata negra i el ghee al bany maria.
  3. En un processador d’aliments, tritureu el ous amb la xocolata i el ghee desfets, la vainilla i els dàtils sense el pinyol i trossejats, fins que obtingueu una massa homogènia.
  4. Afegiu-hi la farina d’ametlles, la farina de coco i el cacau pur en pols i seguiu triturant-ho tot uns segons més.
  5. Afegiu-hi les nous trossejades i barregeu-ho bé.
  6. Unteu un motlle quadrat amb una mica d’oli o ghee i aboqueu-hi la massa.
  7. Cuineu-la al forn durant uns 30 minuts. Després, retireu el brownie i deixeu refredar abans de desemmotllar-lo.
  8. Per fer la cobertura, desfeu la xocolata negra al bany maria i poseu-la en un processador d’aliments. Afegiu-hi el moniato cuit, el cacau pur, la beguda vegetal, els dàtils i la vainilla i tritureu-ho tot fins a obtenir una crema homogènia.
  9. Unteu la cobertura per sobre del brownie i decoreu el pastís amb nous i xocolata trossejada.
  10. Talleu el brownie a quadrats i serviu-lo.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat