Brownie doble de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

No us podeu perdre aquest deliciós brownie apta per intolerants a la lactosa i sense gluten. Una bomba de xocolata per llepar-se'n els dits!

  • Racions:
    9
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

4 ous ecològics, a temperatura ambient
80 g de farin

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Desfeu la xocolata negra i el ghee al bany maria.
En un processador d’aliments, tritureu el ous amb la xocolata i el ghee desfets, la vainilla i els dàtils …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat