Brownie de xocolata i avellanes

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

La farina de coco és una molt bona opció per a la  rebosteria, però també hi ha altres farines sense gluten que ens poden servir: d'ametlla, de civada certificada sense gluten, de castanya, d'arròs o de fajol. Les heu de tastar!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

4 ous ecològics
80 g de farina d’ametlles
20 g

Elaboració

Escalfeu el forn a 180ºC.
Desfeu la xocolata negra i el ghee al bany maria.
En un processador d’aliments, tritureu els ous amb la xocolata i el ghee desfets, la vainilla i els dàtils sen…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat