Brownie de xocolata i avellanes

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

La farina de coco és una molt bona opció per a la  rebosteria, però també hi ha altres farines sense gluten que ens poden servir: d'ametlla, de civada certificada sense gluten, de castanya, d'arròs o de fajol. Les heu de tastar!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 4 ous ecològics
  • 80 g de farina d’ametlles
  • 20 g de farina de coco
  • 6 dàtils Medjool o 60 g d’eritritol
  • 85 g de xocolata negra del 85%
  • 25 g de ghee
  • 15 g de cacau pur en pols
  • 1 c.p. de vainilla líquida
  • 40 g d’avellanes torrades

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Brownie de xocolata i avellanes

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

La farina de coco és una molt bona opció per a la  rebosteria, però també hi ha altres farines sense gluten que ens poden servir: d'ametlla, de civada certificada sense gluten, de castanya, d'arròs o de fajol. Les heu de tastar!


Ingredients

  • 4 ous ecològics
  • 80 g de farina d’ametlles
  • 20 g de farina de coco
  • 6 dàtils Medjool o 60 g d'eritritol
  • 85 g de xocolata negra del 85%
  • 25 g de ghee
  • 15 g de cacau pur en pols
  • 1 c.p. de vainilla líquida
  • 40 g d’avellanes torrades

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180ºC.
  2. Desfeu la xocolata negra i el ghee al bany maria.
  3. En un processador d’aliments, tritureu els ous amb la xocolata i el ghee desfets, la vainilla i els dàtils sense el pinyol, fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Afegiu-hi la farina d’ametlles, la farina de coco i el cacau pur en pols i seguiu triturant-ho tot uns segons més.
  5. Afegiu-hi les avellanes, pelades i trossejades i barregeu-ho bé.
  6. Unteu un motlle quadrat (d’uns 15x15 cm) amb una mica d’oli o ghee i aboqueu-hi la massa.
  7. Cuineu al forn durant uns 30 minuts. Després, retireu el brownie i deixeu-lo refredar abans de desemmotllar.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180ºC.
  2. Desfeu la xocolata negra i el ghee al bany maria.
  3. En un processador d’aliments, tritureu els ous amb la xocolata i el ghee desfets, la vainilla i els dàtils sense el pinyol, fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Afegiu-hi la farina d’ametlles, la farina de coco i el cacau pur en pols i seguiu triturant-ho tot uns segons més.
  5. Afegiu-hi les avellanes, pelades i trossejades i barregeu-ho bé.
  6. Unteu un motlle quadrat (d’uns 15×15 cm) amb una mica d’oli o ghee i aboqueu-hi la massa.
  7. Cuineu al forn durant uns 30 minuts. Després, retireu el brownie i deixeu-lo refredar abans de desemmotllar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat