Bunyols de bacallà i coliflor ceto

Plat principal, Aperitius  |  Mel Sánchez

Amb aquesta versió cetogènica dels bunyols de bacallà no trobareu a faltar els tradicionals!

  • Racions:
    16 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts forn - 20 minuts airfryer

Ingredients

250 g de bacallà esqueixat
120 g de coliflor crua

Elaboració

Preescalfeu el forn a 200 ºC amb calor a dalt, a baix i ventilador o preescalfeu l’airfryer.
Escorreu bé el bacallà i fiqueu tots els ingredients en un robot de cuina. Tritureu-ho més o m…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat