Bunyols de bacallà i coliflor ceto

Plat principal, Aperitius  |  Mel Sánchez

Amb aquesta versió cetogènica dels bunyols de bacallà no trobareu a faltar els tradicionals!

  • Racions:
    16 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts forn - 20 minuts airfryer

Ingredients

  • 250 g de bacallà esqueixat
  • 120 g de coliflor crua
  • 1 ou
  • 1 c. s. de crema de llet per cuinar, de vaca eco o vegetal (opcional)
  • 1 c. s. d’oli d’oliva verge extra (OOVE)
  • 1 gra d’all
  • 1 grapat de julivert fresc

* opció apta per als intolerants a la lactosa

Estris

  • 1 robot de cuina o picadora potent
  • Paper de forn
  • Forn o airfryer

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Mel Sánchez

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

melsanchez.es/ @healthyfood_mel
 

Bunyols de bacallà i coliflor ceto

Plat principal, Aperitius  |  Mel Sánchez

  • Racions:
    16 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts forn - 20 minuts airfryer

Amb aquesta versió cetogènica dels bunyols de bacallà no trobareu a faltar els tradicionals!


Ingredients

  • 250 g de bacallà esqueixat
  • 120 g de coliflor crua
  • 1 ou
  • 1 c. s. de crema de llet per cuinar, de vaca eco o vegetal (opcional)
  • 1 c. s. d’oli d’oliva verge extra (OOVE)
  • 1 gra d'all
  • 1 grapat de julivert fresc
* opció apta per als intolerants a la lactosa

Estris

  • 1 robot de cuina o picadora potent
  • Paper de forn
  • Forn o airfryer

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 ºC amb calor a dalt, a baix i ventilador o preescalfeu l’airfryer.
  2. Escorreu bé el bacallà i fiqueu tots els ingredients en un robot de cuina. Tritureu-ho més o menys un minut i mig fins a aconseguir una massa homogènia més aviat ferma. Si queda líquida podeu espessir-la amb una mica més de coliflor.

Si la vostra opció és cuinar-los al forn

  1. És una mica més pràctic, perquè hi caben tots alhora. Col·loqueu el paper vegetal a la reixa. Anirà millor que a la safata, ja que la calor de sota els arribarà més directament.
  2. Amb l'ajuda de dues culleres, col·loqueu piles de la massa de la mida d'una nou sobre el paper de forn, separades entre si.
  3. Coeu al forn a mitjana alçada 20 minuts a 200 ºC o fins que els vegis daurats.

Si els feu amb l’airfryer

  1. Un cop preescalfada, col·loqueu el paper de forn al fons i feu la mateixa operació. Cuineu-los a 200 ºC uns 12 minuts. Comproveu si estan daurats uns minuts abans.
  2. Espereu que es refredin una mica per tastar-los.
  3. I ja està, només heu de gaudir-los amb el vostre kombutxa preferit i dir-me si sou capaços de no menjar-vos-els tots.

Mel Sánchez
Dietista integrativa i psiconeuroinmunóloga. Especializada en dietas ceto

https://www.melsanchez.es/ @healthyfood_mel

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 ºC amb calor a dalt, a baix i ventilador o preescalfeu l’airfryer.
  2. Escorreu bé el bacallà i fiqueu tots els ingredients en un robot de cuina. Tritureu-ho més o menys un minut i mig fins a aconseguir una massa homogènia més aviat ferma. Si queda líquida podeu espessir-la amb una mica més de coliflor.

Si la vostra opció és cuinar-los al forn

  1. És una mica més pràctic, perquè hi caben tots alhora. Col·loqueu el paper vegetal a la reixa. Anirà millor que a la safata, ja que la calor de sota els arribarà més directament.
  2. Amb l’ajuda de dues culleres, col·loqueu piles de la massa de la mida d’una nou sobre el paper de forn, separades entre si.
  3. Coeu al forn a mitjana alçada 20 minuts a 200 ºC o fins que els vegis daurats.

Si els feu amb l’airfryer

  1. Un cop preescalfada, col·loqueu el paper de forn al fons i feu la mateixa operació. Cuineu-los a 200 ºC uns 12 minuts. Comproveu si estan daurats uns minuts abans.
  2. Espereu que es refredin una mica per tastar-los.
  3. I ja està, només heu de gaudir-los amb el vostre kombutxa preferit i dir-me si sou capaços de no menjar-vos-els tots.

Els apunts de la Mel Sánchez

  • Porció d’hidrats de carboni = 4 g per tota la recepta

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat