Bunyols de blat de moro, carbassó i sàlvia

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

No deixeu de tastar aquests bunyols salats de blat de moro i carbassó; són cruixents, esponjosos i amb un sabor molt intens.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

500 g de blat de moro cuit
1/2 carbassó ratllat grui

Elaboració

Bateu els ous i afegiu-hi la farina i la meitat del blat de moro. Barregeu-ho tot amb una batedora de mà fins a aconseguir una textura amb “ensopecs”.
Renteu, eixugueu bé i piqueu les ful…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat