Cabdells i carbassa a la planxa, formatge curat i allioli de figues

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una recepta molt fàcil, de textures i sabors contrastats per a nodrir la nostra essència

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

4 cabdells de Tudela
Mitjana carbassa
Mantega bio

Elaboració

Foneu una mica de mantega en una paella i salteu els cabdells tallats en quatre trossos fins que agafin color. Reserveu.
A la mateixa paella salteu volta i volta la carbassa tallada amb pell i …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat