Cabdells i carbassa a la planxa, formatge curat i allioli de figues

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una recepta molt fàcil, de textures i sabors contrastats per a nodrir la nostra essència

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 4 cabdells de Tudela
  • Mitjana carbassa
  • Mantega bio
  • Formatge semicurat de cabra
  • Avellanes torrades (opcional)

Per a l’allioli

  • La polpa de 12 figues
  • 1 gra d’all petit
  • 1 c.s. d’oli d’oliva
  • Suc de llimona

 

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Cabdells i carbassa a la planxa, formatge curat i allioli de figues

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Una recepta molt fàcil, de textures i sabors contrastats per a nodrir la nostra essència


Ingredients

  • 4 cabdells de Tudela
  • Mitjana carbassa
  • Mantega bio
  • Formatge semicurat de cabra
  • Avellanes torrades (opcional)

Per a l’allioli

  • La polpa de 12 figues
  • 1 gra d’all petit
  • 1 c.s. d’oli d’oliva
  • Suc de llimona
 

Elaboració

  1. Foneu una mica de mantega en una paella i salteu els cabdells tallats en quatre trossos fins que agafin color. Reserveu.
  2. A la mateixa paella salteu volta i volta la carbassa tallada amb pell i en mitges llunes i escampeu-hi una mica de pebre i sal marina. Reserveu.
  3. Prepareu l’allioli barrejant els ingredients.
  4. Munteu l’amanida amb la base dels cabdells a la planxa i les làmines de carbassa. Repartiu per sobre el formatge trossejat i les avellanes picades i regueu amb l’allioli de figues al gust.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Foneu una mica de mantega en una paella i salteu els cabdells tallats en quatre trossos fins que agafin color. Reserveu.
  2. A la mateixa paella salteu volta i volta la carbassa tallada amb pell i en mitges llunes i escampeu-hi una mica de pebre i sal marina. Reserveu.
  3. Prepareu l’allioli barrejant els ingredients.
  4. Munteu l’amanida amb la base dels cabdells a la planxa i les làmines de carbassa. Repartiu per sobre el formatge trossejat i les avellanes picades i regueu amb l’allioli de figues al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat