Cafè a prova de bales (Bulletproof)

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  | 

  • Racions:
    300 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    3 minuts

Ingredients

  • 1 tassa (250ml) de cafè de bona qualitat
  • 1-2 cullerades (de 15 a 30 ml) de ghee o mantega sense sal
  • 1-2 cullerades (de 15 a 30ml) d’oli MCT o oli de coco
  • 1/2 culleradeta de vainilla o canyella (opcional)

*Els intolerants a la lactosa han d’escollir ghee en lloc de mantega

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Vegetariana
 

Cafè a prova de bales (Bulletproof)

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  | 

  • Racions:
    300 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    3 minuts


Ingredients

  • 1 tassa (250ml) de cafè de bona qualitat
  • 1-2 cullerades (de 15 a 30 ml) de ghee o mantega sense sal
  • 1-2 cullerades (de 15 a 30ml) d'oli MCT o oli de coco
  • 1/2 culleradeta de vainilla o canyella (opcional)
*Els intolerants a la lactosa han d'escollir ghee en lloc de mantega

Elaboració

  1. Batre el cafè, el ghee i l'oli MCT amb una batedora de got o de mà fins que es formi escuma.
  2. De forma opcional afegir canyella o vainilla per endolcir.
  3. Gaudir!

Elaboració

  1. Batre el cafè, el ghee i l’oli MCT amb una batedora de got o de mà fins que es formi escuma.
  2. De forma opcional afegir canyella o vainilla per endolcir.
  3. Gaudir!

Els apunts

Nosaltres hem fet servir ghee i oli MCT perquè és la versió que ens agrada més. Però si no tens ghee, pots fer servir mantega i, si no tens oli MCT, pots canviar-lo per oli de coco. Pots fer la variació que t’agradi més.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat