Calçots al vapor amb salsa d’ametlles

Plat principal  |  Cristina Padrós

El calçots, més enllà de les calçotades, són molt versàtils a la cuina; en pots fer cremes, saltejar-los, fer-ne truites... Al cap i a la fi no deixa de ser un germà de la ceba i el porro! Si t’encanten els calçots i te’ls menjaries de totes formes no et perdis aquesta deliciosa recepta.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

10 – 12 calçots

Per a la salsa

200 g de ceba (u

Elaboració

Renteu i talleu els calçots en trossos de 10 cm.
Coeu-los al vapor 5-10 minuts, fins que quedin tous.

Per a la salsa

Peleu i talleu a daus petits la ceba i els alls.
Escalfeu una pa…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat