Canelons d’albergínia farcits de carbassa, xiitake i nous

Plat principal, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Canelons 100% vegetals elaborats amb albergínia, carbassa, xiitake i nous. Una recepta fàcil, bona i saludable.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

3-4 albergínies mitjanes
1 carbassa violí mitjana (

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Per a la beixamel: en una olla, salteu la ceba tallada a mitges llunes durant uns 7 minuts. Renteu la coliflor, talleu-la a flors i col·loqueu-la dins l’olla. …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat