Carbassa farcida de verdures

Plat principal  |  Núria Roura

Quan mengem carbassa al forn, o al vapor, o en forma de crema de verdures de seguida experimentem calma i tranquil·litat i, a més a més, ens sacia, ja que el dolç que té la carbassa ajuda a regular els nivells de sucre en sang.

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

2 carbasses (aquesta és varietat violí)
Porro
Pa

Elaboració

Renteu bé les carbasses i la resta de verdures.
Escalfeu el forn a 220º.
Buideu les carbasses, reservar-ne allò que se’n pot aprofitar per al farciment en un bol gran (la polpa) i col·…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat