Carbassa farcida de verdures

Plat principal  |  Núria Roura

Quan mengem carbassa al forn, o al vapor, o en forma de crema de verdures de seguida experimentem calma i tranquil·litat i, a més a més, ens sacia, ja que el dolç que té la carbassa ajuda a regular els nivells de sucre en sang.

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

  • 2 carbasses (aquesta és varietat violí)
  • Porro
  • Pastanaga
  • Mongeta verda
  • 2 cullerades de llevat nutricional
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva verge extra de primera premsada en fred

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Carbassa farcida de verdures

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Quan mengem carbassa al forn, o al vapor, o en forma de crema de verdures de seguida experimentem calma i tranquil·litat i, a més a més, ens sacia, ja que el dolç que té la carbassa ajuda a regular els nivells de sucre en sang.


Ingredients

  • 2 carbasses (aquesta és varietat violí)
  • Porro
  • Pastanaga
  • Mongeta verda
  • 2 cullerades de llevat nutricional
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva verge extra de primera premsada en fred

Elaboració

  1. Renteu bé les carbasses i la resta de verdures.
  2. Escalfeu el forn a 220º.
  3. Buideu les carbasses, reservar-ne allò que se’n pot aprofitar per al farciment en un bol gran (la polpa) i col·locar les closques en una safata qui pugui anar al forn.
  4. Talleu totes les verdures ben petites (la resta de la carbassa, el porro, la pastanaga i la mongeta). Reserveu-ho al bol juntament amb la carbassa.
  5. Saleu les closques de la carbassa.
  6. Amaniu el farcit de la carbassa amb la sal, l’oli d’oliva i el llevat nutricional.
  7. Amb l’ajuda d’una cullera, farcir les carbasses amb les verdures de manera que quedin molt plenes perquè un cop cuites el farcit es reduirà.
  8. Poseu-ho al forn i deixar-ho aproximadament 30-40 minuts, però sempre controlant-ho. Depenent de com sigui el forn, mirar si val la pena no posar la funció de coure per la part de dalt perquè no es cremin les verdures.
  9. Es pot menjar calent o a temperatura ambient.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Renteu bé les carbasses i la resta de verdures.
  2. Escalfeu el forn a 220º.
  3. Buideu les carbasses, reservar-ne allò que se’n pot aprofitar per al farciment en un bol gran (la polpa) i col·locar les closques en una safata qui pugui anar al forn.
  4. Talleu totes les verdures ben petites (la resta de la carbassa, el porro, la pastanaga i la mongeta). Reserveu-ho al bol juntament amb la carbassa.
  5. Saleu les closques de la carbassa.
  6. Amaniu el farcit de la carbassa amb la sal, l’oli d’oliva i el llevat nutricional.
  7. Amb l’ajuda d’una cullera, farcir les carbasses amb les verdures de manera que quedin molt plenes perquè un cop cuites el farcit es reduirà.
  8. Poseu-ho al forn i deixar-ho aproximadament 30-40 minuts, però sempre controlant-ho. Depenent de com sigui el forn, mirar si val la pena no posar la funció de coure per la part de dalt perquè no es cremin les verdures.
  9. Es pot menjar calent o a temperatura ambient.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat