Carbasses farcides

Plat principal  |  Elka Mocker

Les carabasses farcides d'arròs, llenties i col llombarda són un plat ben complet i nutritiu. Una recepta deliciosa, aromàtica i càlida. Indicada per aquells mesos en què el cos ens demana menjars més reconfortants i que ens proporcionin calor.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 + ½ tassa d’arròs salvatge cuinat
½ tassa de lle

Elaboració

Preescalfeu el forn a 220 ° C.
Renteu la carabassa, assequeu-la i partiu-la per la meitat. Amb l’ajuda d’una cullera, retireu les llavors i els “fils” que pugui tenir. Pinteu amb una mica d’ol…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat