Carbassons en escabetx amb allioli de safrà

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Aquests carbassons escabetxats amb vinagre de poma aromatitzat amb romaní i farigola són una recepta refrescant de sabor mediterrani i de textura cruixent amb un toc àcid.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts + 3h de marinat

Ingredients

10 carbassons rodons (o 4-6 allargats)
250 ml de vina

Elaboració

Per a l’escabetx

En un cassó, barregeu el vinagre, l’aigua mineral i afegiu la ceba tallada a anelles fines (guardeu-ne una mica per al final), la farigola, el romaní, les tiges del julivert …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat