Carpaccio d’alvocat amb salsa rosa

Aperitius, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Acabar els àpats en familia sense sensació de plenitud, cremor o acidesa és un dels reptes més importants. Et proposem un aperitiu fet a base d'alvocat amb un toc de salsa rosa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 alvocat semimadur
1 branca d’api i les fulles
1

Elaboració

Prepareu un plat per servir l’aperitiu i feu un llit de fulles d’api, netes i escorregudes.
Prepareu els altres ingredients: talleu a trossos ben petits el tronc d’api i prepareu la magrana.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat