Carpaccio d’alvocat amb salsa rosa

Aperitius, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Acabar els àpats en familia sense sensació de plenitud, cremor o acidesa és un dels reptes més importants. Et proposem un aperitiu fet a base d'alvocat amb un toc de salsa rosa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 alvocat semimadur
  • 1 branca d’api i les fulles
  • 1 magrana

Per la salsa

  • El suc de 1/2 llimona
  • 1 remolatxa cuita
  • Oli d’oliva verge
  • 1 grapat de nous

 

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Carpaccio d’alvocat amb salsa rosa

Aperitius, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Acabar els àpats en familia sense sensació de plenitud, cremor o acidesa és un dels reptes més importants. Et proposem un aperitiu fet a base d'alvocat amb un toc de salsa rosa.


Ingredients

  • 1 alvocat semimadur
  • 1 branca d'api i les fulles
  • 1 magrana

Per la salsa

  • El suc de 1/2 llimona
  • 1 remolatxa cuita
  • Oli d'oliva verge
  • 1 grapat de nous
 

Elaboració

  1. Prepareu un plat per servir l'aperitiu i feu un llit de fulles d'api, netes i escorregudes.
  2. Prepareu els altres ingredients: talleu a trossos ben petits el tronc d'api i prepareu la magrana.
  3. Talleu l'alvocat per la meitat, traieu-ne el pinyol, i la "carn" amb una cullera. Talleu a mitges llunes i incorporeu mig alvocat en un plat, i mig en un altre, amb petites separacions. Entre els trossos d'alvocat, poseu els trossos d'api i la magrana.
  4. Per fer la salsa, incorporeu en un recipient el suc de ½ llimona, 4-6 c.s. d'oli d'oliva verge i un grapat de nous. Bateu-ho i incorporeu-hi 1 tros de remolatxa. Poseu-hi més remolatxa o menys segons el color i el gust que vulgueu, ja que aquest tubercle té un sabor específic i, si ens passem, podem tapar els sabors dels altres ingredients. Incorporeu més llimona o oli perquè quedi més o menys líquid. Afegiu la salsa per sobre l’alvocat i gaudiu d'aquest aperitiu tan refrescant.

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. Prepareu un plat per servir l’aperitiu i feu un llit de fulles d’api, netes i escorregudes.
  2. Prepareu els altres ingredients: talleu a trossos ben petits el tronc d’api i prepareu la magrana.
  3. Talleu l’alvocat per la meitat, traieu-ne el pinyol, i la “carn” amb una cullera. Talleu a mitges llunes i incorporeu mig alvocat en un plat, i mig en un altre, amb petites separacions. Entre els trossos d’alvocat, poseu els trossos d’api i la magrana.
  4. Per fer la salsa, incorporeu en un recipient el suc de ½ llimona, 4-6 c.s. d’oli d’oliva verge i un grapat de nous. Bateu-ho i incorporeu-hi 1 tros de remolatxa. Poseu-hi més remolatxa o menys segons el color i el gust que vulgueu, ja que aquest tubercle té un sabor específic i, si ens passem, podem tapar els sabors dels altres ingredients. Incorporeu més llimona o oli perquè quedi més o menys líquid. Afegiu la salsa per sobre l’alvocat i gaudiu d’aquest aperitiu tan refrescant.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat