Cassoleta de fruits del bosc

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Aquest pastís és perfecte per a qualsevol moment, ja sigui per esmorzar tranquils, per berenar, per gaudir amb amics o nens, per prendre sol a la terrasa...sigui com sigui, està per llepar-se el dits!

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    20 minuts + 45 minuts de cocció

Ingredients

Per a la base

1 T de flocs de civada sense gluten fets

Elaboració

Preescalfeu el forn a 200 °C.
Poseu tots els ingredients secs de la base del pastís en un bol i barregeu molt bé amb una cullera de fusta.
Afegiu-hi l’oli de coco fos. Barregeu-ho bé.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat