Cassoleta de fruits del bosc

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Aquest pastís és perfecte per a qualsevol moment, ja sigui per esmorzar tranquils, per berenar, per gaudir amb amics o nens, per prendre sol a la terrasa...sigui com sigui, està per llepar-se el dits!

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    20 minuts + 45 minuts de cocció

Ingredients

Per a la base

  • 1 T de flocs de civada sense gluten fets farina
  • 1 T de farina d’arròs integral
  • 1/3 T de sucre de coco (fet glass)
  • ½ T d’oli de coco fos
  • ½ beina de vainilla
  • 1 c de llevat
  • una mica de sal

Per al farciment

  • 3 T de fruits del bosc (poden ser congelats)
  • 3 C de sucre de coco (més, si es vol que el pastís sigui menys àcid)
  • 3 c d’arrowroot

Per al crumble

  • 2 C de flocs de civada sense gluten
  • 1 C de sucre de coco
  • ½ c de cardamom en pols
  • la ratlladura de mitja llimona
  • una mica d’oli de coco (només si és necessari)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Cassoleta de fruits del bosc

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    20 minuts + 45 minuts de cocció

Aquest pastís és perfecte per a qualsevol moment, ja sigui per esmorzar tranquils, per berenar, per gaudir amb amics o nens, per prendre sol a la terrasa...sigui com sigui, està per llepar-se el dits!


Ingredients

Per a la base

  • 1 T de flocs de civada sense gluten fets farina
  • 1 T de farina d'arròs integral
  • 1/3 T de sucre de coco (fet glass)
  • ½ T d'oli de coco fos
  • ½ beina de vainilla
  • 1 c de llevat
  • una mica de sal

Per al farciment

  • 3 T de fruits del bosc (poden ser congelats)
  • 3 C de sucre de coco (més, si es vol que el pastís sigui menys àcid)
  • 3 c d’arrowroot

Per al crumble

  • 2 C de flocs de civada sense gluten
  • 1 C de sucre de coco
  • ½ c de cardamom en pols
  • la ratlladura de mitja llimona
  • una mica d'oli de coco (només si és necessari)

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 °C.
  2. Poseu tots els ingredients secs de la base del pastís en un bol i barregeu molt bé amb una cullera de fusta.
  3. Afegiu-hi l'oli de coco fos. Barregeu-ho bé.
  4. Folreu el motlle amb paper d'enfornar i pressioneu la massa en el fons i els laterals. No ha de ser gaire gruixut. Sobrarà una mica de massa; reserveu-la.
  5. Afegiu els ingredients del crumble a la massa, i barregeu-los bé. Si queda gaire sec, afegiu-hi una cullereta d'oli. Reserveu.
  6. Si els fruits del bosc són congelats, descongeleu-los lleugerament en una olla, afegiu-hi el sucre de coco i l’arrowroot i barregeu-ho (fora del foc).
  7. Farciu el pastís amb els fruits i poseu-hi el crumble per sobre.
  8. Abaixeu el forn a 180 °C , poseu el pastís al centre i enforneu per dalt i per baix uns 35 minuts o fins que la base estigui daurada i cruixent.
  9. Retireu-lo del forn i deixeu-lo refredar.
  10. Serviu-lo decorat amb unes fulles de menta fresca i farigola.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 °C.
  2. Poseu tots els ingredients secs de la base del pastís en un bol i barregeu molt bé amb una cullera de fusta.
  3. Afegiu-hi l’oli de coco fos. Barregeu-ho bé.
  4. Folreu el motlle amb paper d’enfornar i pressioneu la massa en el fons i els laterals. No ha de ser gaire gruixut. Sobrarà una mica de massa; reserveu-la.
  5. Afegiu els ingredients del crumble a la massa, i barregeu-los bé. Si queda gaire sec, afegiu-hi una cullereta d’oli. Reserveu.
  6. Si els fruits del bosc són congelats, descongeleu-los lleugerament en una olla, afegiu-hi el sucre de coco i l’arrowroot i barregeu-ho (fora del foc).
  7. Farciu el pastís amb els fruits i poseu-hi el crumble per sobre.
  8. Abaixeu el forn a 180 °C , poseu el pastís al centre i enforneu per dalt i per baix uns 35 minuts o fins que la base estigui daurada i cruixent.
  9. Retireu-lo del forn i deixeu-lo refredar.
  10. Serviu-lo decorat amb unes fulles de menta fresca i farigola.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat