Cassoletes crudiveganes de cacauet i xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Les postres tradicionals se solen preparar amb sucre refinat, farina blanca, mantega, llet de vaca... Ingredients que, si portem una alimentació saludable, ens ve de gust substituir per altres alternatives. Us deixem un exemple.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Ingredients

Per a la base

150 g de farina d’ametlles
50 g d’

Elaboració

Greixeu quatre motlles individuals, que siguin desmuntables, amb oli de coco verge extra.
Desfeu l’oli de coco per a la base al bany maria.
En un processador d’aliments, tritureu tots …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat