Cassoletes crudiveganes de cacauet i xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Les postres tradicionals se solen preparar amb sucre refinat, farina blanca, mantega, llet de vaca... Ingredients que, si portem una alimentació saludable, ens ve de gust substituir per altres alternatives. Us deixem un exemple.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Ingredients

Per a la base

  • 150 g de farina d’ametlles
  • 50 g d’oli de coco verge extra The Elements
  • 3 cullerades de sucre de coco The Elements
  • 2 cullerades de cacau pur en pols
  • vainilla en pols

Per al farciment

  • 250 g de crema de cacauet The Elements
  • 50 g d’oli de coco verge extra The Elements
  • 1 culleradeta de sucre de coco The Elements

Per a la xocolata

  • 50 g de xocolata negra del 85%

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Cassoletes crudiveganes de cacauet i xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Les postres tradicionals se solen preparar amb sucre refinat, farina blanca, mantega, llet de vaca... Ingredients que, si portem una alimentació saludable, ens ve de gust substituir per altres alternatives. Us deixem un exemple.


Ingredients

Per a la base

  • 150 g de farina d’ametlles
  • 50 g d’oli de coco verge extra The Elements
  • 3 cullerades de sucre de coco The Elements
  • 2 cullerades de cacau pur en pols
  • vainilla en pols

Per al farciment

  • 250 g de crema de cacauet The Elements
  • 50 g d’oli de coco verge extra The Elements
  • 1 culleradeta de sucre de coco The Elements

Per a la xocolata

  • 50 g de xocolata negra del 85%

Elaboració

  1. Greixeu quatre motlles individuals, que siguin desmuntables, amb oli de coco verge extra.
  2. Desfeu l’oli de coco per a la base al bany maria.
  3. En un processador d’aliments, tritureu tots els ingredients per a la base fins que es formi una massa enganxosa.
  4. Aboqueu la massa als motlles i pressioneu amb els dits per formar la base. Ha de cobrir el fons i part de les parets dels motlles. Reserveu a la nevera.
  5. Desfeu l’oli de coco per al farciment al bany maria.
  6. En un processador d’aliments, barregeu la crema de cacauet amb l’oli de coco fos i el sucre de coco. Aboqueu el farciment per sobre de les bases i torneu a reservar a la nevera.
  7. Desfeu la xocolata negra al bany maria.
  8. Decoreu les cassoletes amb la xocolata negra desfeta per sobre.
  9. Reserveu-les a la nevera durant 1 hora abans de menjar-vos-les.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Greixeu quatre motlles individuals, que siguin desmuntables, amb oli de coco verge extra.
  2. Desfeu l’oli de coco per a la base al bany maria.
  3. En un processador d’aliments, tritureu tots els ingredients per a la base fins que es formi una massa enganxosa.
  4. Aboqueu la massa als motlles i pressioneu amb els dits per formar la base. Ha de cobrir el fons i part de les parets dels motlles. Reserveu a la nevera.
  5. Desfeu l’oli de coco per al farciment al bany maria.
  6. En un processador d’aliments, barregeu la crema de cacauet amb l’oli de coco fos i el sucre de coco. Aboqueu el farciment per sobre de les bases i torneu a reservar a la nevera.
  7. Desfeu la xocolata negra al bany maria.
  8. Decoreu les cassoletes amb la xocolata negra desfeta per sobre.
  9. Reserveu-les a la nevera durant 1 hora abans de menjar-vos-les.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat