Cassoletes de mango i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Dues receptes en una: melmelada natural de mango i cassoleta. Si les voleu més irresistibles podeu afegir espècies al gust com canyella o una miqueta de cúrcuma, o algun trosset de fruita com gerds, pinya o rodanxes de plàtan.

  • Racions:
    10 - 12
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 150 g de farina d’ametlla
  • 40 g de farina de coco
  • 2 cullerades de sucre de coco
  • 1 ou orgànic
  • 1 cullerada d’oli de coco
  • 1 mango
  • 1 cullerada de llavors de xia
  • 1/3 tassa d’aigua

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Cassoletes de mango i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    10 - 12
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    35 minuts

Dues receptes en una: melmelada natural de mango i cassoleta. Si les voleu més irresistibles podeu afegir espècies al gust com canyella o una miqueta de cúrcuma, o algun trosset de fruita com gerds, pinya o rodanxes de plàtan.


Ingredients

  • 150 g de farina d’ametlla
  • 40 g de farina de coco
  • 2 cullerades de sucre de coco
  • 1 ou orgànic
  • 1 cullerada d’oli de coco
  • 1 mango
  • 1 cullerada de llavors de xia
  • 1/3 tassa d’aigua

Elaboració

  1. Prepareu la massa: barregeu en un bol la farina d’ametlla, la farina de coco, el sucre de coco, l’oli i l’ou.
  2. Formeu una bola i feu 10-12 boletes petites.
  3. Prepareu un motlle antiadherent muticavitat que no tingui gaire profunditat i poseu una boleta de massa a cada forat.
  4. Pressioneu les boletes i modeleu-les per donar-los la forma de la cavitat.
  5. Coeu-les al forn a 180 ºC fins que estiguin lleugerament daurades. Cal vigilar que no s’enfosqueixin massa perquè la massa quedarà molt dura.
  6. Retireu el motlle del forn i deixeu-ho refredar.
  7. Mentrestant, peleu el mango, tritureu-lo amb l’aigua i afegiu-hi les llavors de xia.
  8. Poseu la melmelada en un pot de vidre i deixeu-la refredar bé.
  9. Ompliu les cassoletes amb la melmelada i serviu.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Prepareu la massa: barregeu en un bol la farina d’ametlla, la farina de coco, el sucre de coco, l’oli i l’ou.
  2. Formeu una bola i feu 10-12 boletes petites.
  3. Prepareu un motlle antiadherent muticavitat que no tingui gaire profunditat i poseu una boleta de massa a cada forat.
  4. Pressioneu les boletes i modeleu-les per donar-los la forma de la cavitat.
  5. Coeu-les al forn a 180 ºC fins que estiguin lleugerament daurades. Cal vigilar que no s’enfosqueixin massa perquè la massa quedarà molt dura.
  6. Retireu el motlle del forn i deixeu-ho refredar.
  7. Mentrestant, peleu el mango, tritureu-lo amb l’aigua i afegiu-hi les llavors de xia.
  8. Poseu la melmelada en un pot de vidre i deixeu-la refredar bé.
  9. Ompliu les cassoletes amb la melmelada i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat