Cassoletes de mango i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Dues receptes en una: melmelada natural de mango i cassoleta. Si les voleu més irresistibles podeu afegir espècies al gust com canyella o una miqueta de cúrcuma, o algun trosset de fruita com gerds, pinya o rodanxes de plàtan.

  • Racions:
    10 - 12
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

150 g de farina d’ametlla
40 g de farina de coco

Elaboració

Prepareu la massa: barregeu en un bol la farina d’ametlla, la farina de coco, el sucre de coco, l’oli i l’ou.
Formeu una bola i feu 10-12 boletes petites.
Prepareu un motlle antiadhere…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat