Cassoletes de verdures i ous

Plat principal  |  Blanca Gómez

Aquestes cassoletes de verdures són una versió dels tradicionals ous al plat. Es poden fer del que es vulgui: carabassó amb espinacs i formatge, carabassa amb xampinyons i espècies picants... Només cal posar-hi imaginació!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 1 albergínia
  • 1 tomàquet
  • 1 bròcoli
  • 2-4 ous
  • Una mica de sobrassada (opcional)

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Cassoletes de verdures i ous

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Aquestes cassoletes de verdures són una versió dels tradicionals ous al plat. Es poden fer del que es vulgui: carabassó amb espinacs i formatge, carabassa amb xampinyons i espècies picants... Només cal posar-hi imaginació!


Ingredients

  • 1 albergínia
  • 1 tomàquet
  • 1 bròcoli
  • 2-4 ous
  • Una mica de sobrassada (opcional)

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 °C.
  2. Talleu l’albergínia a rodanxes, repartiu-les sobre una safata, afegiu-hi una generosa capa de sal gruixuda i deixeu reposar entre 15-30 minuts per eliminar-ne l’amargor.
  3. Netegeu-les sota l’aixeta per eliminar la sal i repartiu-les a la base d’una cassoleta de fang.
  4. Talleu el tomàquet a làmines i repartiu-lo per sobre de l’albergínia.
  5. Seguidament, netegeu i talleu el bròquil a flors i repartiu-les per les cassoletes.
  6. Poseu les cassoletes al forn 10 minuts.
  7. Traieu-les, afegiu un ou o un parell a sobre de les verdures i una mica de sobrassada, si n’hi voleu, i salpebreu al gust.
  8. Enforneu-les 10 minuts més i serviu.
  9. Es pot fer amb les verdures que es tinguin a la nevera. Imaginació al poder!

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 °C.
  2. Talleu l’albergínia a rodanxes, repartiu-les sobre una safata, afegiu-hi una generosa capa de sal gruixuda i deixeu reposar entre 15-30 minuts per eliminar-ne l’amargor.
  3. Netegeu-les sota l’aixeta per eliminar la sal i repartiu-les a la base d’una cassoleta de fang.
  4. Talleu el tomàquet a làmines i repartiu-lo per sobre de l’albergínia.
  5. Seguidament, netegeu i talleu el bròquil a flors i repartiu-les per les cassoletes.
  6. Poseu les cassoletes al forn 10 minuts.
  7. Traieu-les, afegiu un ou o un parell a sobre de les verdures i una mica de sobrassada, si n’hi voleu, i salpebreu al gust.
  8. Enforneu-les 10 minuts més i serviu.
  9. Es pot fer amb les verdures que es tinguin a la nevera. Imaginació al poder!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat