Ceba vermella envinagrada

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Entre totes les cebes, la morada és la més suau de totes; és ideal per a consumir crua o en forma d'envinagrats. A diferència de la ceba blanca, la ceba morada conté més fenols, sofre i antocianines; un pigment molt antioxidant.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 1 ceba vermella en anelles fines
  • ½ tassa de vinagre de poma
  • 1 c.p. de sucre de coco
  • Una mica de sal marina

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Ceba vermella envinagrada

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Entre totes les cebes, la morada és la més suau de totes; és ideal per a consumir crua o en forma d'envinagrats. A diferència de la ceba blanca, la ceba morada conté més fenols, sofre i antocianines; un pigment molt antioxidant.


Ingredients

  • 1 ceba vermella en anelles fines
  • ½ tassa de vinagre de poma
  • 1 c.p. de sucre de coco
  • Una mica de sal marina

Elaboració

  1. Barregeu tots els ingredients en un pot de vidre.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Barregeu tots els ingredients en un pot de vidre.

Els apunts de la Cristina Arroyo

  • Es conserva a la nevera durant 4-5 dies.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat