Ceba vermella envinagrada

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Entre totes les cebes, la morada és la més suau de totes; és ideal per a consumir crua o en forma d'envinagrats. A diferència de la ceba blanca, la ceba morada conté més fenols, sofre i antocianines; un pigment molt antioxidant.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 ceba vermella en anelles fines
½ tassa de vinagre

Elaboració

Barregeu tots els ingredients en un pot de vidre.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat