Cigrons amb espinacs i bacallà

Plat principal  |  Cristina Padrós

El cigró és la única llegum que es pot considerar proteina completa. Ens ajudarà a controlar la presió arterial, conté isoflavones i fibra que afavorirant la disminusió del colesterol i en aporta energia de lenta absorció que genera sacietat i evita pics de glucosa en sang.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

600 g de cigrons cuits 
1 ceba grossa a dauets petit

Elaboració

Escalfeu una cassola a foc mitjà-alt amb un parell de cullerades d’oli d’oliva.
Sofregiu la ceba i els alls.
Quan la ceba i els alls estiguin una mica enrossits, afegiu les espècies i …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat