Cigrons amb espinacs i bacallà

Plat principal  |  Cristina Padrós

El cigró és la única llegum que es pot considerar proteina completa. Ens ajudarà a controlar la presió arterial, conté isoflavones i fibra que afavorirant la disminusió del colesterol i en aporta energia de lenta absorció que genera sacietat i evita pics de glucosa en sang.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 600 g de cigrons cuits 
  • 1 ceba grossa a dauets petits
  • 2 grans d’all a dauets petits
  • 300 g d’espinacs nets
  • 350 g de bacallà dessalat i tallat a daus o esqueixat
  • 2 c. p. de pebre vermell dolç
  • 2 c. p. de pebre vermell picant
  • ½ c. p. de comí mòlt

Dieta

  • Omnívora
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Cigrons amb espinacs i bacallà

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

El cigró és la única llegum que es pot considerar proteina completa. Ens ajudarà a controlar la presió arterial, conté isoflavones i fibra que afavorirant la disminusió del colesterol i en aporta energia de lenta absorció que genera sacietat i evita pics de glucosa en sang.


Ingredients

  • 600 g de cigrons cuits 
  • 1 ceba grossa a dauets petits
  • 2 grans d’all a dauets petits
  • 300 g d’espinacs nets
  • 350 g de bacallà dessalat i tallat a daus o esqueixat
  • 2 c. p. de pebre vermell dolç
  • 2 c. p. de pebre vermell picant
  • ½ c. p. de comí mòlt

Elaboració

  1. Escalfeu una cassola a foc mitjà-alt amb un parell de cullerades d’oli d’oliva.
  2. Sofregiu la ceba i els alls.
  3. Quan la ceba i els alls estiguin una mica enrossits, afegiu les espècies i aboqueu un got d’aigua.
  4. Quan arrenqui el bull, afegiu els cigrons i el bacallà. Coeu-ho durant 10 minuts a foc mitjà.
  5. Enretireu la cassola del foc i deixeu-ho reposar 10 minuts tapat. Ja ho teniu a punt per servir!

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Escalfeu una cassola a foc mitjà-alt amb un parell de cullerades d’oli d’oliva.
  2. Sofregiu la ceba i els alls.
  3. Quan la ceba i els alls estiguin una mica enrossits, afegiu les espècies i aboqueu un got d’aigua.
  4. Quan arrenqui el bull, afegiu els cigrons i el bacallà. Coeu-ho durant 10 minuts a foc mitjà.
  5. Enretireu la cassola del foc i deixeu-ho reposar 10 minuts tapat. Ja ho teniu a punt per servir!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat