Cigrons amb verdures i pollastre

Plat principal  |  Gina Estapé

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines. Receptes contundents, nutritives i amb ingredients reals amb verdures, tubercles i llegums o proteïna anima omplen totes les cuines. Bon profit!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

500 g de cigrons cuits
2 pits de pollastre ecològic

Elaboració

Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-lo.
Renteu i talleu el porro a rodanxes. Peleu i trinxeu els alls. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes fines…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat