Cigrons amb verdures i pollastre

Plat principal  |  Gina Estapé

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines. Receptes contundents, nutritives i amb ingredients reals amb verdures, tubercles i llegums o proteïna anima omplen totes les cuines. Bon profit!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 500 g de cigrons cuits
  • 2 pits de pollastre ecològic a daus
  • 1 porro gran
  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 1 got de caldo de pollastre ecològic
  • 1 c.p. de comí en pols
  • 1 c.p. d’herbes provençals
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal marina

Dieta

  • Omnívora
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Cigrons amb verdures i pollastre

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines. Receptes contundents, nutritives i amb ingredients reals amb verdures, tubercles i llegums o proteïna anima omplen totes les cuines. Bon profit!


Ingredients

  • 500 g de cigrons cuits
  • 2 pits de pollastre ecològic a daus
  • 1 porro gran
  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 1 got de caldo de pollastre ecològic
  • 1 c.p. de comí en pols
  • 1 c.p. d’herbes provençals
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal marina

Elaboració

  1. Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-lo.
  2. Renteu i talleu el porro a rodanxes. Peleu i trinxeu els alls. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes fines.
  3. A la mateixa paella, salteu el porro i els alls trinxats amb una culleradeta de sal durant 7 minuts.
  4. Afegiu-hi la pastanaga i salteu 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi el comí i les herbes provençals i barregeu-ho bé.
  6. Incorporeu el pollastre, els cigrons i el caldo i deixeu coure uns 10 minuts.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-lo.
  2. Renteu i talleu el porro a rodanxes. Peleu i trinxeu els alls. Peleu i talleu la pastanaga a rodanxes fines.
  3. A la mateixa paella, salteu el porro i els alls trinxats amb una culleradeta de sal durant 7 minuts.
  4. Afegiu-hi la pastanaga i salteu 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi el comí i les herbes provençals i barregeu-ho bé.
  6. Incorporeu el pollastre, els cigrons i el caldo i deixeu coure uns 10 minuts.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat