Cloïsses al vapor amb ceba i llimona

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Padrós

Les cloïsses, igual que altres mol·luscs, són una molt bona font de ferro i iode. Quan les cuinem és important menjar només aquelles que s'hagin obert durant la cocció i rebutjar les que romanen tancades.

  • Racions:
    2-3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 500 g de cloïsses
  • 1 llimona petita
  • 1 ceba
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Cloïsses al vapor amb ceba i llimona

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2-3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Les cloïsses, igual que altres mol·luscs, són una molt bona font de ferro i iode. Quan les cuinem és important menjar només aquelles que s'hagin obert durant la cocció i rebutjar les que romanen tancades.


Ingredients

  • 500 g de cloïsses
  • 1 llimona petita
  • 1 ceba
  • Sal

Elaboració

  1. Poseu les cloïsses en un bol amb força aigua i sal i deixeu reposar 30-40 minuts a la nevera perquè treguin la sorra que puguin tenir a dins.
  2. Renteu les cloïsses amb aigua de l’aixeta. Si n’hi ha cap de trencada, s’ha de llençar.
  3. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana gruixuda. Escalfeu una olla amb una mica d’oli d’oliva i sofregiu-hi la ceba fins que quedi transparent. Afegiu-hi les cloïsses i unes rodanxes de llimona i cuineu-ho tot a foc mitjà durant uns 3-4 minuts fins que s’obrin. No us passeu de cocció, ja que podrien quedar massa cuites i ja no serien tan sucoses ni bones.
  4. Serviu-les i bon profit!

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Poseu les cloïsses en un bol amb força aigua i sal i deixeu reposar 30-40 minuts a la nevera perquè treguin la sorra que puguin tenir a dins.
  2. Renteu les cloïsses amb aigua de l’aixeta. Si n’hi ha cap de trencada, s’ha de llençar.
  3. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana gruixuda. Escalfeu una olla amb una mica d’oli d’oliva i sofregiu-hi la ceba fins que quedi transparent. Afegiu-hi les cloïsses i unes rodanxes de llimona i cuineu-ho tot a foc mitjà durant uns 3-4 minuts fins que s’obrin. No us passeu de cocció, ja que podrien quedar massa cuites i ja no serien tan sucoses ni bones.
  4. Serviu-les i bon profit!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat