Cloïsses al vapor amb ceba i llimona

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Padrós

Les cloïsses, igual que altres mol·luscs, són una molt bona font de ferro i iode. Quan les cuinem és important menjar només aquelles que s'hagin obert durant la cocció i rebutjar les que romanen tancades.

  • Racions:
    2-3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

500 g de cloïsses
1 llimona petita
1 ceba
Sal

Elaboració

Poseu les cloïsses en un bol amb força aigua i sal i deixeu reposar 30-40 minuts a la nevera perquè treguin la sorra que puguin tenir a dins.
Renteu les cloïsses amb aigua de l’aixeta. Si…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat