Col llombarda amb espigalls al curri

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Aquest àpat es un trio guanyador de salut; amb el seu arròs basmati integral, la col llombarda i els espigalls a l'aroma del curri.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 tassa d’arròs integral basmati
1 col llombarda pet

Elaboració

Coeu la tassa d’arròs basmati amb dues tasses i mitja d’aigua mineral durant 20 minuts. Afegiu-hi una mica de sal marina i una mica de ratlladura de llimona.
Mentre cou l’arròs, escalfeu la c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat