Coliflor amb beixamel

Aperitius  | 

La coliflor és una de les estrelles de la cuina si voleu fer una alimentació baixa en carbohidrats. Es pot preparar de moltes maneres, però aquesta no deixa indiferent a ningú.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

  • 1 coliflor
  • 2 cebes
  • 500 ml de nata per muntar
  • Sal
  • Nou moscada
  • OOVE
  • Formatge emmental (opcional)

Dieta

  • Ceto
  • Paleo
  • Vegana
 

Coliflor amb beixamel

Aperitius  | 

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

La coliflor és una de les estrelles de la cuina si voleu fer una alimentació baixa en carbohidrats. Es pot preparar de moltes maneres, però aquesta no deixa indiferent a ningú.


Ingredients

  • 1 coliflor
  • 2 cebes
  • 500 ml de nata per muntar
  • Sal
  • Nou moscada
  • OOVE
  • Formatge emmental (opcional)

Elaboració

  1. Feu al vapor la coliflor tallada entre 8-10 minuts. Deixeu-la al dente.
  2. En una paella amb una mica d’OOVE, sofregiu la ceba tallada ben petita 5 minuts.
  3. Passat aquest temps, afegiu-hi la nata, la sal i la nou moscada, abaixeu el foc i remeneu fins que espesseixi.
  4. En un bol, poseu la coliflor, afegiu-hi la beixamel i barregeu-ho.
  5. Si voleu, la podeu gratinar amb formatge emmental ratllat.

Elaboració

  1. Feu al vapor la coliflor tallada entre 8-10 minuts. Deixeu-la al dente.
  2. En una paella amb una mica d’OOVE, sofregiu la ceba tallada ben petita 5 minuts.
  3. Passat aquest temps, afegiu-hi la nata, la sal i la nou moscada, abaixeu el foc i remeneu fins que espesseixi.
  4. En un bol, poseu la coliflor, afegiu-hi la beixamel i barregeu-ho.
  5. Si voleu, la podeu gratinar amb formatge emmental ratllat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat