Coliflor dolça en infusió de romaní i avellanes

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Deixa't sorprendre amb la cremosa textura de la coliflor infusionada amb branques de romaní, llorer i uns grans d’all en beguda vegetal!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 coliflor mitjana
600 ml de beguda vegetal (jo n’h

Elaboració

Escalfeu la beguda vegetal amb els grans d’all pelats, la fulla de llorer i un parell de branques de romaní. Quan arrrenqui el bull, deixeu-ho un parell de minuts a foc suau i apagueu el foc.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat