Cols de Brussel·les, nabius, pinyons i Idiazàbal

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Sucoses i cruixents cols de Brussel·les, tallades a tires i regades amb una salsa cítrica i especiada amb un exclusiu formatge DOP Idiazábal de pastor fumat, pinyons torrats i uns nabius deshidratats deliciosos.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

Cols de Brussel·les (unes 20 unitats)
Formatge Idiaz

Elaboració

Renteu les cols de Brussel·les i talleu-ne bé la tija perquè s’aguantin dretes. Retireu les fulles exteriors més dures (les podeu aprofitar per al brou). Talleu-les a tires fines (d’uns 3 …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat