Compota de nabius, xia, pell de taronja i canyella

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Aquesta compota de nabius és espectacular i no us deixarà indiferents. És ideal per acompanyar dolços, taules de formatge o plats de carn. Proveu-la, és alta en aromes i baixa en sucres!

  • Racions:
    200 g
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

250 g de nabius
1 c.s. de llavors de xia
1 tros de

Elaboració

Renteu els nabius i poseu-los en un cassó al foc amb la pell de taronja, la canyella i la llimona.
Coeu-los a foc baix i aneu aixafant una mica els nabius.
Quan s’hagin desfet gairebé i …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat