Compota de nabius, xia, pell de taronja i canyella

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Aquesta compota de nabius és espectacular i no us deixarà indiferents. És ideal per acompanyar dolços, taules de formatge o plats de carn. Proveu-la, és alta en aromes i baixa en sucres!

  • Racions:
    200 g
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 250 g de nabius
  • 1 c.s. de llavors de xia
  • 1 tros de pell de taronja bio
  • 1 c.s. de suc de llimona
  • 1 tros de canyella en branca

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Compota de nabius, xia, pell de taronja i canyella

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    200 g
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Aquesta compota de nabius és espectacular i no us deixarà indiferents. És ideal per acompanyar dolços, taules de formatge o plats de carn. Proveu-la, és alta en aromes i baixa en sucres!


Ingredients

  • 250 g de nabius
  • 1 c.s. de llavors de xia
  • 1 tros de pell de taronja bio
  • 1 c.s. de suc de llimona
  • 1 tros de canyella en branca

Elaboració

  1. Renteu els nabius i poseu-los en un cassó al foc amb la pell de taronja, la canyella i la llimona.
  2. Coeu-los a foc baix i aneu aixafant una mica els nabius.
  3. Quan s’hagin desfet gairebé i tret el suc, aparteu-los de foc. Retireu la pell i la branca de canyella i afegiu-hi una mica d’aigua i la xia. Barregeu-ho bé.
  4. Deixeu que reposi unes hores fins que es refredi i comenci a agafar textura gelatinosa. Barregeu bé al principi per distribuir bé les llavors de xia.
  5. Guardeu en un pot de vidre a la nevera. Es conserva fins a una setmana.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Renteu els nabius i poseu-los en un cassó al foc amb la pell de taronja, la canyella i la llimona.
  2. Coeu-los a foc baix i aneu aixafant una mica els nabius.
  3. Quan s’hagin desfet gairebé i tret el suc, aparteu-los de foc. Retireu la pell i la branca de canyella i afegiu-hi una mica d’aigua i la xia. Barregeu-ho bé.
  4. Deixeu que reposi unes hores fins que es refredi i comenci a agafar textura gelatinosa. Barregeu bé al principi per distribuir bé les llavors de xia.
  5. Guardeu en un pot de vidre a la nevera. Es conserva fins a una setmana.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat