Compota de pastanaga i poma i hidratat de xia

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Si busqueu un plat digestiu, reconfortant i que deixi el paladar a gust, aquí teniu aquesta compota de pastanaga i poma amb hidratat de xia; un àpat complet amb alguns dels aliments més nutritius i saludables que hi ha.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts + 1 nit de repòs
© Becky Lawton

Ingredients

2 c.s. de llavors de xia
Mig got de beguda vegetal

Elaboració

La nit anterior, poseu a coure la poma trossejada amb la pastanaga, la pela de llimona, la canyella i prou aigua per cobrir-ho tot. Porteu-ho al foc a coure fins que estigui tendre.
Coleu el br…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat