Conill en escabetx

Plat principal  |  Laura Garcia

El conill és una carn blanca baixa en greixos i amb un sabor intens. Hi ha moltes maneres de cuinar-la; amb arròs, al forn, amb allada, en salsa, o en escabetx, la nostra proposta per a aquesta setmana. Com tots els escabetxos, aquest pot servir-se calent, tebi o fred.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

Un conill tallat a quarts (1,2 kg aproximadament)
200

Elaboració

Escalfeu 2 cullerades d’oli en una cassola grossa a foc mitjà.
Salpebreu els trossos de conill per totes bandes i segelleu per tandes a la cassola, uns 2 minuts per cada costat. Una vegada e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat