Copes de liquats digestius

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

Els tres liquats proposats tenen la propietat en comú que són molt digestius. Gràcies a l'gingebre de l'liquat taronja, la menta de l'verd i la poma de el rosa, ajuden a l'estómac a preparar-se per la digestió.

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

Per al liquat taronja

  • 10 pastanagues mitjanes
  • El suc de ½ llimona
  • ½ gingebre en branca o 2 c.s. de gingebre la pols

Per al liquat verd

  • 5 carbassons mitjans
  • 6-7 branques de menta
  • 1 branca d’api

Per al liquat rosa

  • 4 pomes
  • 1/2 remolatxa pelada
  • 1 magrana

 

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Copes de liquats digestius

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Els tres liquats proposats tenen la propietat en comú que són molt digestius. Gràcies a l'gingebre de l'liquat taronja, la menta de l'verd i la poma de el rosa, ajuden a l'estómac a preparar-se per la digestió.


Ingredients

Per al liquat taronja

  • 10 pastanagues mitjanes
  • El suc de ½ llimona
  • ½ gingebre en branca o 2 c.s. de gingebre la pols

Per al liquat verd

  • 5 carbassons mitjans
  • 6-7 branques de menta
  • 1 branca d'api

Per al liquat rosa

  • 4 pomes
  • 1/2 remolatxa pelada
  • 1 magrana

 

Elaboració

  1. El procediment més òptim per fer aquestes copes digestius és fent servir una liquadora. Si no, també podeu batre i colar els ingredients, descartar la polpa de les hortalisses i prendre només el líquid.
  2. Cal tenir en compte que a algunes persones el cru no se’ls posa del tot bé, per això si, per exemple, els liquats són cremes de les hortalisses i les espècies proposades, també seria una opció genial.
  3. La prova definitiva serà quan acabem les postres: a veure què diu l'estómac. Si no, sempre va bé sortir a passejar, que ajuda a peristaltisme intestinal i a tenir una digestió millor.

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. El procediment més òptim per fer aquestes copes digestius és fent servir una liquadora. Si no, també podeu batre i colar els ingredients, descartar la polpa de les hortalisses i prendre només el líquid.
  2. Cal tenir en compte que a algunes persones el cru no se’ls posa del tot bé, per això si, per exemple, els liquats són cremes de les hortalisses i les espècies proposades, també seria una opció genial.
  3. La prova definitiva serà quan acabem les postres: a veure què diu l’estómac. Si no, sempre va bé sortir a passejar, que ajuda a peristaltisme intestinal i a tenir una digestió millor.

Els apunts de la Mireia Galtés

Què podem fer amb les sobres dels liquats?

No les llenceu! Per exemple, amb el que sobri del liquat de pastanaga, es poden fer unes galetes ben delicioses; del que sobri de liquat de carbassó, unes coquetes de carbassó amb ou; i del liquat de remolatxa, un batut diürètic i digestiu per l’endemà al matí.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat