Crema de carbassó i xia amb zaatar

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una crema de carbassó refrescant i aromàtica amb all, llavors de xia i zaatar, un preuat condiment originari de l’Antic Egipte amb profundes arrels històriques i emocionals.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

2 carbassons
1 gra d’all
2 cullerades de llavors

Elaboració

Escalfeu l’oli d’oliva amb l’all laminat i daureu els carbassons tallats a rodanxes fines, durant 10-15 minuts fins que estiguin tendres. Moleu les llavors de xia. Tritureu els carbassons am…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat