Crema de carxofes

Plat principal  |  Gina Estapé

La carxofa és la flor, encara no madura, de la carxofera. Té unes tiges gruixudes i unes fulles molt llargues. A la cuina ens dona moltes opcions i aquí en teniu una que no sol fer gaire habitualment pero que queda boníssima.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

10 carxofes

1 porro

1 ceba

Oli d’oliva verge extra

Sal marina

Pebre negre

Caldo de Carxofa Ecològica Aneto 100% Natural.

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Crema de carxofes

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

La carxofa és la flor, encara no madura, de la carxofera. Té unes tiges gruixudes i unes fulles molt llargues. A la cuina ens dona moltes opcions i aquí en teniu una que no sol fer gaire habitualment pero que queda boníssima.


Ingredients

10 carxofes 1 porro 1 ceba Oli d’oliva verge extra Sal marina Pebre negre Caldo de Carxofa Ecològica Aneto 100% Natural.

Elaboració

  1. Peleu la ceba i talleu-la a mitges llunes. Renteu el porro i talleu-lo a rodanxes fines.
  2. Escalfeu una olla amb un raig d’oli i salteu la ceba i el porro amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Netegeu les carxofes i talleu-ne els cors per la meitat i, després, cada una en tres talls. Afegiu-los a l’olla amb un pessic de pebre negre i salteu 5 minuts més.
  4. Afegiu el brou de carxofes fins a cobrir tres quarts de les verdures. Tapeu i deixeu cuinar durant 10 minuts a foc mitjà.
  5. Tritureu fins a obtenir una crema homogènia.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Peleu la ceba i talleu-la a mitges llunes. Renteu el porro i talleu-lo a rodanxes fines.
  2. Escalfeu una olla amb un raig d’oli i salteu la ceba i el porro amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Netegeu les carxofes i talleu-ne els cors per la meitat i, després, cada una en tres talls. Afegiu-los a l’olla amb un pessic de pebre negre i salteu 5 minuts més.
  4. Afegiu el brou de carxofes fins a cobrir tres quarts de les verdures. Tapeu i deixeu cuinar durant 10 minuts a foc mitjà.
  5. Tritureu fins a obtenir una crema homogènia.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat