Crema de carxofes

Plat principal  |  Gina Estapé

La carxofa és la flor, encara no madura, de la carxofera. Té unes tiges gruixudes i unes fulles molt llargues. A la cuina ens dona moltes opcions i aquí en teniu una que no sol fer gaire habitualment pero que queda boníssima.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

10 carxofes

1 porro

1 ceba

Oli d’oliva verge extr

Elaboració

Peleu la ceba i talleu-la a mitges llunes. Renteu el porro i talleu-lo a rodanxes fines.
Escalfeu una olla amb un raig d’oli i salteu la ceba i el porro amb una culleradeta de sal durant 10 m…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat