Crema de carxofes

Plat principal  |  Blanca Gómez

Les carxofes són depuratives, regulen el trànsit intestinal i enforteixen el sistema immunitari. Què més els podem demanar?

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 1 kg de carxofes
  • 1 ceba tendra
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1 c. s. de ghee (o OOVE)
  • Sal
  • Pebre al gust

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Crema de carxofes

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Les carxofes són depuratives, regulen el trànsit intestinal i enforteixen el sistema immunitari. Què més els podem demanar?


Ingredients

  • 1 kg de carxofes
  • 1 ceba tendra
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1 c. s. de ghee (o OOVE)
  • Sal
  • Pebre al gust

Elaboració

  1. Netegeu les carxofes retirant les primeres fulles i la tija.
  2. Una vegada els cors de les carxofes estiguin nets, cal tallar-los a làmines.
  3. Peleu i talleu la ceba molt petita i poseu-la en una cassola amb el ghee i un pessic de sal. Remeneu durant 5 minuts perquè no s’enganxi.
  4. Incorporeu les làmines de carxofa a la ceba i sofregiu-ho tot 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi el brou de pollastre i feu que bulli 15 minuts a foc mitjà.
  6. Passat aquest temps, tritureu la crema i salpebreu al gust.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Netegeu les carxofes retirant les primeres fulles i la tija.
  2. Una vegada els cors de les carxofes estiguin nets, cal tallar-los a làmines.
  3. Peleu i talleu la ceba molt petita i poseu-la en una cassola amb el ghee i un pessic de sal. Remeneu durant 5 minuts perquè no s’enganxi.
  4. Incorporeu les làmines de carxofa a la ceba i sofregiu-ho tot 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi el brou de pollastre i feu que bulli 15 minuts a foc mitjà.
  6. Passat aquest temps, tritureu la crema i salpebreu al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat