Crema de cireres amb tofu i vinagreta ortiental

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una crema freda de cireres, cirerols, api i gingebre amb trossets de tofu sedós i un amaniment que tot sol ja és tot un homenatge a una de les fruites més delicioses i saludables.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

500 g de cireres
200 g de cirerols
1 tros d’api

Elaboració

Escorreu el tofu i embolqueu-lo amb paper de cuina; deixeu-lo en un colador durant uns 30 minuts per eliminar l’excés d’aigua.
Talleu el tofu en uns vuit trossos i torneu-lo a assecar amb …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat