Crema crudivegana d’anet

Plat principal  |  Núria Roura

Aquest pot ser un plat únic per als dies que se’ns ha fet tard i no tenim res per menjar, o que no tenim gaire gana i ens ve de gust un plat refrescant o en èpoques que intentem fer una alimentació més detox o crudivegana.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

Un bon grapat d’anet (5 c.s. + decoració)
1 cogombre

Elaboració

Netegeu bé el cogombre. Si és ecològic no cal que el peleu.
Talleu-lo a daus.
Peleu i talleu l’alvocat a daus.
A la batedora, poseu-hi el cogombre, l’alvocat, el suc de la llimona, l’a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat