Crema d’ametlles i plàtan amb cireres, nabius i menta

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Un àpat saciant, colorit, nutritiu, deliciós...una crema d'ametlles i plàtan amb cireres, nabius i menta; ric en calci, potassi i antioxidants, ideal si el que desitges es recuperar-te d'un esforç físic o gaudir d'un bon àpat.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 8 hores de remull
© Becky Lawton

Ingredients

100 g d’ametlla
100 ml d’aigua + mig got
1 plàta

Elaboració

Deixeu en remull unes hores les ametlles (per esmorzar es poden deixar en remull la nit abans).
Al matí coleu i tritureu amb els 100 ml d’aigua.
Poseu dues cullerades de la pasta resultant …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat