Crema d’ametlles i plàtan amb cireres, nabius i menta

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Un àpat saciant, colorit, nutritiu, deliciós...una crema d'ametlles i plàtan amb cireres, nabius i menta; ric en calci, potassi i antioxidants, ideal si el que desitges es recuperar-te d'un esforç físic o gaudir d'un bon àpat.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 8 hores de remull
© Becky Lawton

Ingredients

  • 100 g d’ametlla
  • 100 ml d’aigua + mig got
  • 1 plàtan
  • 4 cireres
  • Un grapat de nabius
  • Unes fulles de menta

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Crema d’ametlles i plàtan amb cireres, nabius i menta

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 8 hores de remull

Un àpat saciant, colorit, nutritiu, deliciós...una crema d'ametlles i plàtan amb cireres, nabius i menta; ric en calci, potassi i antioxidants, ideal si el que desitges es recuperar-te d'un esforç físic o gaudir d'un bon àpat.


Ingredients

  • 100 g d'ametlla
  • 100 ml d'aigua + mig got
  • 1 plàtan
  • 4 cireres
  • Un grapat de nabius
  • Unes fulles de menta

Elaboració

  1. Deixeu en remull unes hores les ametlles (per esmorzar es poden deixar en remull la nit abans).
  2. Al matí coleu i tritureu amb els 100 ml d'aigua.
  3. Poseu dues cullerades de la pasta resultant al got de la batedora, afegiu-hi el plàtan i el mig got d'aigua restant. Bateu fins a tenir una crema. Segons la mida del plàtan, poseu-hi menys aigua perquè quedi més cremós.
  4. Poseu la crema en un bol i afegiu-hi les cireres trossejades, els nabius i les fulles de menta.
  5. La resta de pasta d'ametlles (el que sobri del pas 2 i 3) es pot conservar uns dies a la nevera i es pot fer servir per a altres elaboracions.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Deixeu en remull unes hores les ametlles (per esmorzar es poden deixar en remull la nit abans).
  2. Al matí coleu i tritureu amb els 100 ml d’aigua.
  3. Poseu dues cullerades de la pasta resultant al got de la batedora, afegiu-hi el plàtan i el mig got d’aigua restant. Bateu fins a tenir una crema. Segons la mida del plàtan, poseu-hi menys aigua perquè quedi més cremós.
  4. Poseu la crema en un bol i afegiu-hi les cireres trossejades, els nabius i les fulles de menta.
  5. La resta de pasta d’ametlles (el que sobri del pas 2 i 3) es pot conservar uns dies a la nevera i es pot fer servir per a altres elaboracions.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat