Crema de carbassa, coliflor i gingebre

Plat principal  |  Analia Mareco

La truita d'espinacs i porro és un plat saludable i deliciós, ideal per a un àpat nutritiu. La combinació d'ingredients frescos aporta un sabor suau i ple d'energia. Perfecta per a qualsevol moment del dia, és una opció senzilla i plena de sabor.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 500 g de carabassa (pelada i tallada a daus)
  • 200 g de coliflor (trossejada)
  • 1 ceba mitjana picada
  • 2 grans d’all picats
  • 1 tros petit de gingebre fresc (uns 2 cm), pelat i picat
  • 1 l de brou de verdures
  • 2 c. s. d’oli d’oliva
  • Sal i pebre al gust

Dieta

  • Depurativa
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Analia Mareco

Analia Mareco

 

Crema de carbassa, coliflor i gingebre

Plat principal  |  Analia Mareco

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

La truita d'espinacs i porro és un plat saludable i deliciós, ideal per a un àpat nutritiu. La combinació d'ingredients frescos aporta un sabor suau i ple d'energia. Perfecta per a qualsevol moment del dia, és una opció senzilla i plena de sabor.


Ingredients

  • 500 g de carabassa (pelada i tallada a daus)
  • 200 g de coliflor (trossejada)
  • 1 ceba mitjana picada
  • 2 grans d’all picats
  • 1 tros petit de gingebre fresc (uns 2 cm), pelat i picat
  • 1 l de brou de verdures
  • 2 c. s. d’oli d’oliva
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

  1. En una olla grossa, escalfeu les 2 cullerades d’oli d’oliva a foc mitjà. Afegiu-hi la ceba picada i sofregiu-la fins que estigui transparent, uns 5 minuts. Afegiu-hi l’all i el gingebre, i cuineu-ho durant 1 minut més, vigilant que no es cremin.
  2. Poseu la carabassa i la coliflor a l’olla. Remeneu-ho bé perquè s’impregnin dels sabors durant uns minuts.
  3. Aboqueu-hi el brou de verdures, assegurant-vos que les cobreix totes. Porteu-ho a ebullició, després reduïu el foc i deixeu que es cuini a foc lent uns 20-25 minuts, o fins que les verdures estiguin tendres.
  4. Amb una batedora de mà o en una liquadora, processeu-ho fins a obtenir una crema suau i homogènia. Si cal, passeu-ho per un colador per eliminar possibles fibres.
  5. Salpebreu-ho al gust. Si voleu, hi podeu posar un rajolí de nata o llet per fer-ho més cremós.
 

Analia Mareco

Elaboració

  1. En una olla grossa, escalfeu les 2 cullerades d’oli d’oliva a foc mitjà. Afegiu-hi la ceba picada i sofregiu-la fins que estigui transparent, uns 5 minuts. Afegiu-hi l’all i el gingebre, i cuineu-ho durant 1 minut més, vigilant que no es cremin.
  2. Poseu la carabassa i la coliflor a l’olla. Remeneu-ho bé perquè s’impregnin dels sabors durant uns minuts.
  3. Aboqueu-hi el brou de verdures, assegurant-vos que les cobreix totes. Porteu-ho a ebullició, després reduïu el foc i deixeu que es cuini a foc lent uns 20-25 minuts, o fins que les verdures estiguin tendres.
  4. Amb una batedora de mà o en una liquadora, processeu-ho fins a obtenir una crema suau i homogènia. Si cal, passeu-ho per un colador per eliminar possibles fibres.
  5. Salpebreu-ho al gust. Si voleu, hi podeu posar un rajolí de nata o llet per fer-ho més cremós.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat