Crema de porros, patata i pastanaga

Plat principal  |  Analia Mareco

La crema de porros, patata i pastanaga és una deliciosa opció nutritiva que combina ingredients rics en vitamines, minerals i fibra. Gràcies als seus components, aquesta sopa afavoreix la salut digestiva, enforteix el sistema immunològic i aporta energia. És una opció perfecta per cuidar el teu benestar de manera saborosa i reconfortant.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 3 porros mitjans (només la part blanca i una mica de la verda clara), rentats i tallats a rodanxes
  • 2 patates mitjanes, pelades i tallades a daus
  • 2 pastanagues mitjanes, pelades i tallades a rodanxes
  • 1 ceba petita (opcional, per donar-hi més sabor)
  • 2 c. s. de mantega o oli d’oliva
  • 1 l de brou de verdures (aproximadament)
  • Sal i pebre al gust

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Analia Mareco

Analia Mareco

 

Crema de porros, patata i pastanaga

Plat principal  |  Analia Mareco

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

La crema de porros, patata i pastanaga és una deliciosa opció nutritiva que combina ingredients rics en vitamines, minerals i fibra. Gràcies als seus components, aquesta sopa afavoreix la salut digestiva, enforteix el sistema immunològic i aporta energia. És una opció perfecta per cuidar el teu benestar de manera saborosa i reconfortant.


Ingredients

  • 3 porros mitjans (només la part blanca i una mica de la verda clara), rentats i tallats a rodanxes
  • 2 patates mitjanes, pelades i tallades a daus
  • 2 pastanagues mitjanes, pelades i tallades a rodanxes
  • 1 ceba petita (opcional, per donar-hi més sabor)
  • 2 c. s. de mantega o oli d’oliva
  • 1 l de brou de verdures (aproximadament)
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

  1. En una olla grossa, escalfeu la mantega o l’oli d’oliva a foc mitjà. Afegiu-hi la ceba (si n’hi poseu), els porros i les pastanagues. Sofregiu-ho durant uns 5-7 minuts fins que estiguin tendres i la ceba transparent.
  2. Afegiu-hi les patates tallades a daus i barregeu-ho bé. Cuineu-ho durant 5 minuts més.
  3. Aboqueu prou brou de verdures per cobrir les verdures. Feu que arrenqui el bull i després reduïu el foc a mitjà-baix. Cuineu a foc lent durant uns 20-25 minuts, o fins que les verdures estiguin molt tendres.
  4. Retireu l’olla del foc i feu servir una batedora de mà per triturar la crema fins a obtenir una textura suau i homogènia. També es pot passar per un passapuré o liquadora.
  5. Salpebreu-ho al gust. Si ho voleu, hi podeu posar una mica de nata per cuinar per fer-ho més cremós.

Analia Mareco

Elaboració

  1. En una olla grossa, escalfeu la mantega o l’oli d’oliva a foc mitjà. Afegiu-hi la ceba (si n’hi poseu), els porros i les pastanagues. Sofregiu-ho durant uns 5-7 minuts fins que estiguin tendres i la ceba transparent.
  2. Afegiu-hi les patates tallades a daus i barregeu-ho bé. Cuineu-ho durant 5 minuts més.
  3. Aboqueu prou brou de verdures per cobrir les verdures. Feu que arrenqui el bull i després reduïu el foc a mitjà-baix. Cuineu a foc lent durant uns 20-25 minuts, o fins que les verdures estiguin molt tendres.
  4. Retireu l’olla del foc i feu servir una batedora de mà per triturar la crema fins a obtenir una textura suau i homogènia. També es pot passar per un passapuré o liquadora.
  5. Salpebreu-ho al gust. Si ho voleu, hi podeu posar una mica de nata per cuinar per fer-ho més cremós.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat