Crema d’hivern de fulles de rave

Plat principal, Condiments i salses  |  Consol Rodríguez

Amb el fred se'ns fa difícil seguir fent amanides i oblidem incloure verdura crua a la nostra dieta. Us proposem aquesta ràpida crema d'hivern ideal per no tenir excuses i incloure verdura crua tot l’any.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

2 T ben premsades de fulles de rave
1 T d’arrels de r

Elaboració

Per a l’allioli d’ametlla

En una batedora de vas, combineu les ametlles amb l’all, la sal, el suc de llimona i l’aigua.
Bateu fins a obtenir una crema suau i espessa, però sense grumolls.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat